Thursday, February 12, 2009

OnE DrOp PeRFuMeS By EgYptiaN PoTiOn...

  • Hanya Dengan Setitik Badan Wangi Sepanjang Hari
  • Pati Minyak Wangi Tanpa Campuran Alkohol & Air
  • Sesuai Digunakan Semasa Solat
  • Di Inspirasikan Daripada Jenama Antarabangsa
  • 8 Jenis Wangian Berlainan Dalam Setiap Kotak
  • Penggunaan Botol 'Miniature Roll On' Yang Mudah Dibawa
  • Bauan Yang Dikenali Ramai Tanpa Berbelanja Ratusan Ringgit
  • Sekotak Hanya RM 40-RM45 Sahaja

Sample 1

Sample 2

Sample 3

Sample 4

* Kalau korang berminat boleh arr menghubungi aku melalui blog nie tinggalkan message kat komen ataw tagbox tue ataw pun koran leh pm aku melalui YM(bukan Yang Mulia arr tapi Yahoo Messenger dengan id : sesuciqiellah.
* Kepada yang ada no phone aku tue tak reti2 call ataw sms? wakakak

4 comments:

Kak Senduk said...

mmg wangi minyak ni akak pernah cuba..

nyah mak bg ko prospect ni..ko nak lakukan minyak wangi ko tak..so tawaf semua kedai mamak serluruh malaysia ko jual kat sana..bukan jual ngan pengunjung kedai mamak kay..

ko jual ngan pekerja kedai mamak tu..sebab bau diorang macam bau sial..kalau ko 4 hari empat malam berendam dalam longkang pun masih lagi x setaraf ngan dia orang...

bau pahit rase nak je terajang diorang kalau datang dekat...
ape lagi uolss mulakan lah tugas...
akak yakin ko kaya raya lepas tu...

rizz said...

haha siot jeh kak sendok ahha..tp kecik sght la.xpuas uol nk tenyeh kat bdn:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

satu cadangan yg baek tue akak senduk wakaka senak perut aku baca kak oiiii... betul gak yek jual jer kat mamak tue sambil2 pujuk ler dia cakap kalau kita wangi org pun suka ler datang kedai kita wakakak pastu kompom aku kena senduk ngan mamak tu wakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz sah pakai perfume 1 botol nie sampai tak puas2 katanya sebab kecik wakaka rizz kalau dah taw kecik dan rasa cam tak puas nak tenyeh kat badan per kata beli 2 ker 3 ker 4 ker wakakak