Thursday, September 3, 2009

SeKaDaR SeBuaH LuaHaN BeRsaHaJa...

Salam bersahaja buat semua...
Wahhh agak lama gak lew aku tak update blog akud ah bersawang segala bagai dah nie...
Memula sekali aku nak ucapkan selamat menyambut bolan pose dan merdeka day.
Apa nak citer yek...
Okey lah baru2 nie aku ada g Sogo temankan kawan aku shoping baju raya katanya... aku hanya mampu temankan jer laaa sebab otak tak leh nak fokus sangat pasai raya tahun nie sebab 26.9 nie adik aku akan bernikah dengan gadis pilihannya orang batu kurau, perak. So mana nak rayanya aku nie????
10.10 plak kenduri kat umah aku... kira majlis sambut menantu arr... 1st menantu dalam keluarga aku dan kira adik ipar pertama... wahhh tak sangka aku akan bergelar akak ipar tak lama laie...
So kepada semua jemput2 lew datang nanti aku kasi map...
Berbalik semula pada kisah kat sogo... nie kali ke 2 aku datang sini... (giler kan nama jer dok Kl tapi baru 2x aku masuk wakakak) jejak jer kaki... menggigil badan aku... kaki rasa cam tak mampu nak melangkah... sampaikan aku suh kawan aku jalan dulu... nanti call jumpa kat mana2 dengan alasan aku nak wat phone call...
Bohong lah kalau aku kata aku mampu mengatasi segalanya... sedikit sebanyak aku teringat jugak lah pada dia bila jejak kaki kat sini... bergenang gak air mata... semua tempat yang aku pernah jalan dengan dia aku pergi... laie lew wat aku teringat... sampai kan aku beli yong tau fu dan lepak kat meja yang sama... argh... hati... tenanglah... tabah lah...
Masa nak balik, aku sempat singgah kat kedai jual perfume CK... tah cam ner agaknya nie lah satu2 nya kenangan, aku beli gak perfume CK tue... sebak2... ngapa lah amsa nie aku tak der bersama dengan dia??? kalau tak mesti kami akan datang ke sini bersama2... hanyalah sebuah angan dan kenangan yang tak mungkin aku lupakan...
Kawan aku nek pelik... kenapa aku tetiba moody... sudahnya aku terus tunggu kat kete jer....

7 comments:

Hezesuze said...

whoiii! tu kenangan ngan sape tuh???? pelik ni...apsal sis xtau menahu ni...haishhhh!!

ke kenangan ngan da A sengal tu...wakakakaka

p/s rnduler kt ko....argggg!

Corey said...

patutla lama membusykan diri..
be strong qla.. remember what we talked about.

b-boy said...

be strong sis!! salam raya...hek3

Remy.com said...

x moh sedeh2 k, remy kn ada...

miss u miss q-la...

farish sinclair said...

alaa ciannye nti aku bg ek perfume tu ekekke

Eazy Izzuddin said...

selamat berpuasa...
jgn mooddy2 bln pose neh..
xD

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sis heze : kisah aku ang x taw secara keseluruhannyer... apa yg pasti kenangan nie lah yg paling aku semat dalam sanubari aku wakakak

aku pun rindu giler kat korunk huhuhuu tapi nak wat cam ner kalau lah badan nie leh di kerat2 nak jer aku berada di beberapa tempat huhuhu (tapi jangan ada yg nak kerat aku key... dosa banyak laie nie wakakak)

bro corey : insya'allah bro... modah2an segalanya berjalan dengan lancar dan Q-la akan tabah menghadapi segala dugaan...

boy : makasih yek... rindu kat ang... bila lah leh serang hendap ang nie???

remy : adoaiii kenapa kerinduan terhadap kalian makin tak terbendung nie???? aku rindu sesangat kat kalian... erk... awat bergenang mata nie??? adoaiiii... putus fius tul arr...

farish : rasanya org baru yek??? ang dah cakap... kang aku tuntut kat ang kang :(:(:(

eazy : hehehehe kadang2 kita tak kan terlepas dari mengingati kenangan kan... nama pun kenangan...