Friday, May 14, 2010

aL KiSaH...

Salam buat semua...

Dah lama aku tak jenguk blog sendiri mahupun kawan2 yg lain huhu... per tak nyer di samping sibuk dengan kerja, aku pun dok sibuk layan fb hahaha..

Tadi singgah kejap kat blog akak senduk... baca lew n3 dia pasai kena tipu tue... ala... yg modal 12k tue hahaha...

Kadang2 benda2 cam nie bukan tak elok tapi susah nak cakap... apa pun aku nasihatkan selidik dulu... kalau rasa cam tak mampu stop jer... terus terang pada org yg bawa dan kena ingat satu jer... bumi Allah nie luas... rezeki ada di mana2... tak semestinya kena join, baru boleh hidup senang...

1 comment:

joven said...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com