Saturday, May 22, 2010

TeRiMa KaSiH PoJiE...

N3 kali nie aku nak minta maaf kepada semua para blogger sebab dah lama tak update dan tak jenguk blog korunk... atas sebab2 tertentu...

Nie semua gara2 di jaja lew dok wat n3 suh update blog sebab nanti dia tak der bahan nak baca.. hampeh tul hahaha

Sebenarnya 2 hari lalu aku ada lew dok jengah blog korunk dan bila sampai kat blog pojie... aku terkejut sebab ada n3 khas buat aku... walaupun ianya dah makan bulan... tapi apda aku... aku sangat hargainya... N3 tersebut adalah...



To Qiellah;
I wish all the best for you!
I wish Allah will bless you!
I wish all your dreams come true!
I wish you will be marry soon!
Sayang kamu!!!

Terima kasih pojie atas ingatan tulus ikhlas... antara komen yg tertera dalam blog pojie adalah:

7 comments:

AdiE said...

epy bezday Qiellah...

~daniel adie~
February 6, 2010 10:45 AM

momguess said...

apy bday qiellah
February 6, 2010 11:47 AM
miss lolly a.k.a luvfareda said...

walau tak kenal.


happy besday qieellaaaaah. ngee :D
February 6, 2010 1:43 PM
sI tEDI said...

happy birthday qie
February 6, 2010 5:41 PM
syaira said...

sweetnyer!!
=]
kowang kaple ekk??huhuhu
koment laa new post sy...huhu...=]
February 7, 2010 12:14 PM
syaf said...

appy besday gak kepade wanita ini
February 7, 2010 11:20 PM
Hezesuze said...

alamak!! camne akak bleh lupa nie

HEPI BUFFDAY RATU LESING AKA QLAH
February 8, 2010 9:57 AM

Hehehe... gegeh kan aku dok copy paste hahaha terima kasih kawan2 walaupun ada yg tak kenal... tapi niat tue yg penting kan... dan moga satu hari nanti kita akan kenal antara satu sama lain...

Paling tak menahan statement syaira wakakaka kapel katanya ... sememangnya kami kapel.. kapel sekapel kapelnya... sebagai teman baik hingga hujung nyawa key...

Terima kasih sesangat pada kalian...

2 comments:

El-Zaffril said...

Happy belated besday Qillah

Eazy Izzuddin said...

Happy Belated Birthday!
=D