Monday, May 31, 2010

XtVt SaBTu & aHaD YaNG LePaS...

Sabtu yang lepas, Mona dan anak dia (sarah dan caca) serta Mak Ngah datang umah. Saja katanya sebab dah janji dengan anak2 nak bawak jenjalan naik komuter. So merka ingat nak stay umah aku arie ahad baru balik.

So depa sampai dalam kul 3 lebih... aku gegeh lew p amek depa kat komuter batu 3... yang paling memalukan adalah aku boleh tersalah tempat adoaiii aku ingatkan kat ngan sekolah Teknik kat Shah Alam tue... gegeh aku berpusing... last2 call adik aku tanya kat mana... adik aku leh pakat gelakkan aku... siap perli aku laie... rupanya komuter batu 3 nie kat ngan kilang gula... wakaka


Ketibaan komuter dari KL Sentral...

Sampai kat rumah masing2 pakat gelakkan aku sebab aku yang dok suh mona turun kat komuter batu 3 tue... adik aku siap cakap cam taw tempat confidence jer suh turun kat batu 3 wakakak hampeh tul...

Malam plak, kami plan nak gie men bowling kat pyramid memandangkan dak adik dan mona sendiri ada tournment... so aku nie wat2 sibuk jer nak men wakakaka



Seronok plak aku tengok anak mona kemain suka bila p sana... "mama ada kepala singa laaa" alahai comeinya...



Jangan tanya saper menang arr kan wakakak riak sungguh aku kan wakakaka



Balik dah kul 12 lebih adoaiii sib bek abah tak bising balik lambat...

Sampai rumah jer terus mandi manda... terus tdo letih beb... dalam pada aku nak terlayang tu tetiba ada sms masuk... mangkuk!!! si mona dok sms kat aku wakakaka ajak p pasar tani shah alam plak... aku cakap tengok arr kalau aku terbangun pepagi sok wakakak


Ahadnyer plak gegeh bangun pepagi (pagi lew sangat padahal dah kul 8.30 pagi... kami pakat nak g pasar tani kat shah alam tue...


Tengok tue kemain banyak barang2 sampaikan letak kat lantai lagi...


Tak sangka ramai betul yang berniaga kat sini...


Nasib baik aku jumpa parking kete kalau tak mau melilau aku nak cari...

P/s : untuk pengetahuan, ni lew kali pertama aku p wakakak

3 comments:

Hezesuze said...

hahaha nmpak beno selama ni ang xtau stesen batu 3 tu celah mane kan....

weiii kt pasar tani shah alam tu tudung sume murah2 tau....xyah nk g beli kt ariani ke...situ melambak2 tudung same jek ngan ariani...huhu

El-Zaffril said...

Sakan berjalan kau erk Qilla... dah la tak ajak aku

Eazy Izzuddin said...

ala...
jalan2 x ajak..
dekat je ngn eazy tu...
hehe
aish ktm bt3 x tau ka?
eazy slalu pi..
hehe