Wednesday, February 18, 2009

aKsi GeGiLeR DaK MM waKaKaKa...

Sila Dapatkan Di Pasaran Sebelum Terlambat wakakak

Nie plak entry pasai raya 2008 dak2 MM ... actually MM nie ada 5 orang je wakaka. Lokasi adalah di rumah bonda aku kat kg melayu subang wakakak si remy (dak blog) agak2 ang taw tak kat mana umah tu wakakaka

Dari kiri : Remy, aku, John, super (abg)
Atas : Ros & Iera

Iera : Mana ler diorang nie Qla...
Ros : Tah lama giler tunggu nie...
Qla : Entah arr... susah2 sangat kita raya jer le kat sini...

Agak2 tahun nie kami dapat tak beraya dengan yang tersayang??? ada ker??? wakakak

Qla : Eh!! Ros... abg ko kan tue...
Ros : Mana???? mana??? tue bangla jual karpet arr... ko nie kot yer pun agak2 ler...
Iera : Qla sejak biler abg dia jual karpet wakaka...
Qla : Owh... bukan yek wakaka

Ros : Agak2 korg lah kan kalau abg2 kita tak mai apa kita nak buat...
Qla : Ceraikan jer arr wakakak
Iera : Giler ko!! sib baek kuasa cerai bukan di tangan kaum pompuan Qla oiii


i Lap mat rempit wakakaka

Hey gadis yang ayu wakakak siapa bilang gadis melayu tak menawan... tak menarik hati... bla... bla... bla... tingat Mawi nyanyi lagu Gadis Melayu wakaka

Gadis Dan Pisang wakakak bukan Gadis Dan Bunga wakakaka

Teruna Idaman wakakak idaman ker??

Panca Sitara wakakaka

2 MM dan sorang bakal kot wakakak bakal ker? wakakak

Keluarga Bahgia wakakak

Aku tak taw nak komen per gambar nie wakakak

Aku siap paksa depa mai pakai pakaian tradisional wakakak so nie ler hasilnya.. kepada mereka yang datang tak pakai pakaian tradisional nie wakakak padan muka gambar korang tak der wakakak

3 MM yang bertukar menjadi Gadis yang Ayu, Anggun, Cun, Da Bomb wakakaka

John : Alamak Ros... aku sakit perut nie nak terkentut arr...
Ros : Caker ko John time nak bergambar nie ler ko nak terkentut... tahan ler dulu ... senyum... senyum...


5 MM yang bergaya dengan pakaian tradisional masing2 wakakak

Ops.... aksi gegiler dak MM wakakak

Ros & Abang... moga2 kami dapat ler merasa nasi minyak korang ni wakakaka

Iera Bangkai ngan Remy wakakaka kemain suci g muka korang kalau tak korang ler bangkai wakakaka

Aku & Remy wakakaka rasa cam kelakar lah plak gambar nie wakaka kemain serius g memasing kaber muka wakaka macam wakil rakyat pun ada wakakaka

Aksi 5 MM dengan gaya yang bersahaja sampaikan mak dan abah aku dok geleng kepala nengok gelagat kami... agaknya mak dan abah aku terpikir kot.. ' anak aku ker nie?' wakakaka

6 comments:

rizz said...

ahhahahaaa lawak r ko qilahh.cover majalahh sesangatzzzz!!! :p :p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

ko lom tgk g cover tuk ko wakakak nie mesti lom nengok g entry terbaru aku wkakak padan muka ang wakakakakakakakakakaakaka

[-suziey-] said...

byknye wakakakka:p

hai salam singgah;)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

heheheh zie salam singgah mekasih rerajin ler masukkan url aku kat blog ang yek wakakak

Remy.com said...

wah, sedapnyer pisang tu, tu pisang original ker pelastik?

yg bju hijau tu remy erk?

biler nk bergambar ngan remy.com aka remy yg cute ni, hehehe...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

remy tue pisang betui ler wakakak aku suka gak makan pisang ni wakaka hah tue ler dia remy nama dia kn sam ngan ang memula masa aku dok sebut2 nama ang ramai gak le dak2 aku ingat dia... wakakak bergambar??? kang ang nyesal weiii kalau ajak aku bergambar sebab aku nie termasuk dalam golongan yang giler gambar wakakak mmg cute wakakka kembang arr tue wakakak