Wednesday, February 18, 2009

PeRTaMa KaLi aKu KeNa TaG... iTu PuN DaRi RiZz...

Nie ler orang yg bertanggungjawab tag aku wakaka amik obat.... padan muka... soklan maut... sexy ker??? wakakak

Bukak jer blog rizz sambil baca kat tagbox dia pastue aku pun meliarkan ler mata dan jari dok mengentel mouse sekali ternampak plak entry terbaru dia pasai tag... bila tang last tue tetiba jer ada nama aku.... aiiik... aku ker tue??? wakakak... kemain caker gie dok tag aku... kalau takat tag sikit2 tak per ler nie tang kemain panjang plak tue... hampeh....

Buat pertama kalinyer sepanjang penglibatan aku dalam arena blogging nie ler pertama kali aku di tag wakaka... hampeh tul baru ingat nak pecah rekod tak kena tag... kecundang jua... hajat tak kesampaian wakaka... rizz... rizz... (dengan nada paling tak puas hati di abad ni) wakaka


Copy and paste and put your own answers in. The purpose of this is to get to know your friends better and it's so much fun!Here are the rules - post this list on your profile (in Notes) replacing my answers with yours. (You can add the notes tab to your profile page!Tag 25 people to do the same thing. If I tagged YOU, it's because I want to know more about YOU! <<< nie dari dia ler nie aku pun dok paste ler kat blog aku wakakak yang ku bold kan tue ler sebenarnya maksud sebenar waakak

1. WERE YOU NAMED AFTER ANYONE?
banyak giler wakkaka...

2. WHEN WAS THE LAST TIME YOU CRIed?
gegiler nyer nangis start bulan 10 tahun lepas.. pastue start tahun baru, baru ler aku menjadi aku sedikit demi sedikit harap2 apa yang berlaku menjadi pengajaran buat aku wakakak moga aku termasuk dalam golongan orang yang tabah... sebenarnya dah lama tak nangis.. rindu gak nak nangis wakakak

3. DO YOU LIKE YOUR HANDWRITING?
sudah semestinya!!! handwriting aku ler yg paling cantik!!!

4. WHAT IS YOUR FAVORITE LUNCH MEAL?
jarang makan ler...

5. DO YOU HAVE KIDS?
moga2 suatu hari nanti hehehe gataiiiii...

6. IF YOU WERE ANOTHER PERSON, WOULD YOU BE FRIENDS WITH YOU?
sudah semestinya... hehehe

7. DO YOU USE SARCASM?
banyak giler nak mampus wakakak

8. DO YOU STILL HAVE YOUR TONSILS?
Yes...

9. WOULD YOU BUNGEE JUMP?.
nie ler satu2nya games xtreme yang aku tak cuba g dan teringin gegiler nak cuba... kalau ada gtaw aku taw wakaka

10. WHAT IS YOUR FAVORITE CEREAL?
entah.. aku blasah jer...

11. DO YOU UNTIE YOUR SHOES WHEN YOU TAKE THEM OFF?
tengok pada kerajinan wakaka

12. WHAT IS YOUR FAVORITE ICE CREAM?
aku suka ais kerim potong yang ada kacang2 tu wakakak

13. WHAT IS THE FIRST THING YOU NOTICE ABOUT PEOPLE?
leh tahan bahan tak?? kebal x??

14. RED OR PINK?
red... pink bila aku rasa nak berlagak ayu jer wakaka

15. WHAT IS YOUR LEAST FAVORITE THING ABOUT YOURSELF?
chatting sampai lebamm wakakak

16. WHO DO YOU MISS THE MOST?
'dia' wakakak

17. DO YOU WANT EVERYONE TO COMPLETE THIS LIST?
yer arr dah aku terkena so aku nak gak arr org lain terkena wakaka... pd yg terkena jgn marah aku korang marah dak rizz nie... hampeh sungguh!!!

18. WHAT COLOR PANTS AND SHOES ARE YOU WEARING?
black dan kekadang tue aku pakai cekelat wakaka..

19. WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW?
r & B + yg 'dia' kasi wakaka..

20. IF YOU WERE A CRAYON, WHAT COLOR WOULD YOU BE?
blue!! wakakak

21. FAVORITE SMELLS?
semua yg wangi wakaka tapi paling best bau wangian org lelaki pakai wakakak jujur per...

22. WHO WAS THE LAST PERSON YOU TALKED TO ON THE PHONE?..
errr... saper yek...kak as sebab tanya pasai list project wakakak...

23. FAVORITE SPORTS TO WATCH
xtreme games!!! mencabar beb...

Oiiittt panjangnyer... bila nak abis nieeee....

24. HAIR COLOR?
kena gtaw ker? kantoi ler aku wakakak mangkuk nyer soklan !!!

25. EYE COLOR?
cekelat ke arah hitam.. kaler per yek wakaka

26. DO YOU WEAR CONTACTS?
Yup... kekadang jer malas nak pakai...

27. FAVORITE FOOD
yang halal wakakak kompom ramai nak blasah aku wakaka char kew tiaw ngan laksa mmMMmm daaaPPpp...

28. SCARY MOVIES OR HAPPY ENDINGS?
dedua wakaka nak jugak...

29. LAST MOVIE YOU WATCHED?
sifu & tongga wakakak ramai jatuh rahang wakaka

30. WHAT COLOR OF SHIRT DO YOU LIKE TO WEAR?
black n white

31. SUMMER OR WINTER?
tak kisah asalkan pandai menceriakan keadaan...

32. HUGS OR KISSES?
dedua wakakak tamak haloba sungguh ...

33. MOST LIKELY TO RESPOND TO?
My Cell <--same

34. LEAST LIKELY TO RESPOND?
my boss muncit yg powotnyer leh wat tabla wakakak

35. WHAT BOOK ARE YOU READING NOW?
novel romantik wakakak jiwang...

36. WHAT IS ON YOUR MOUSE PAD?
tak der pa per sebab rasa cam tak perlu jer wakaka

37. WHAT DID YOU WATCH ON TV LAST NIGHT?..
cinta giler wakakak

38. FAVOURITE SOUND(S)?
r & b

39. ROLLING STONES OR BEATLES?
entah...

40. WHAT IS THE FARTHEST YOU HAVE BEEN FROM HOME?
perak, kuala krau ngan uitm sri iskandar mana lagi jauh?? wakaka

humang aiii banyaknyer soklan ... x abis2 gie...

41. DO YOU HAVE A SPECIAL TALENT?
ada... ada... wakakak ada org tue suh aku masuk raja lawak wakakaka

42 WHERE WHERE WERE U BORN?
melaka heheh atas tilam di sebuah rumah yang terletak di kg berangan enam kat daerah umbai wakaka

43. WHOSE ANSWERS ARE YOU LOOKING FORWARD TO GETTING BACKI
expect everyone to answer...<<>

44. HOW DID YOU MEET YOUR SPOUSE/SIGNIFICANT OTHER?
erk...

tag ni aku nk bg kat--->

- hana
- hajar
- fara
- mimi
- akak senduk

sekian, terima kasih wakakaka

p/s: dah2 pas nie saper kasi aku tag memang aku boot blog dia wakakak leh ker boot blog??? wakakak rizz... wa blander lu kang....

4 comments:

rizz said...

ahahah jawapan xley balh oit qilahh.ahaha kemain nk curik gambo aku..wekk:p seksi kew:)

MaS-HaNa said...

wey qie sapa "dia" tu :-w pandai kau nak rahsiakan dari aku yek :-w...

Remy.com said...

mn aci ni, remy pon nk ader kat cover magazine...

huhu...

rizz, x aci...
x aci...
x aci...

mn laci erk?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : wakakak okler tue jawapan aku wakak atleast ada gak ler jawapan tue pun nasib baek aku wat walaupun hampir2 terlebih vitamin 'm' wakakak aku maen rembat jer pic ang tu wakkaka soklannyer seksi ker??? wakakak len kali cuba pose ala2 manja gitu wakakak

hana : 'dia' merujuk kepada seseorg yg berjaya mencuri atie nie wakakak nie kalau ko nak taw aku idup tanpa ati nie wakaka nie pakai ati bateri wakaka kalau ati lembu ataw yg seangkatan dengannyer korang ler yg pakai wakaka

remy : aci kat estate wakaka kan ada majalah remy tue bukak mata bebesau ler sayang oiii wakakak