Thursday, April 30, 2009

HaMpiR t3rKuCiL aKu WaKaKa

Malam tadi aku ngan Farah ngah dok lepak tengok tv... sekali kami tengok lah 8tv... dengan pintu dan grill terbukak, slumber jer...

Aku tak taw ler samada korunk tengok ker tak citer tue... tajuk dia House Of Wax... Rumah Lilin... (so kepada yg suka men lilin tue elok bobonau tengok citer nie) memula ingat citer biasa2 jew... sekali cam dah terasa lain macam... aku sempat sms rizz suh tengok citer tue waakakak caker member dah tengok dan sedang tengok wakakak

Suspen giler citer nie... aku yg bran ni puin tengok hampir2 goyang wakakak apa tah laie si Farah. Member dah berkali2 nak tdo dulu aku siap pujuk rayu dia supaya temankan aku tengok citer tu wakakak

Dalam kelompok nie dia 6 orang, 2 pompuan dan 4 lelaki wakakak sib baek bukan 5 orang kalau tak aku dah bayangkan dak2 putus fius wakakak hajarnya wakakak (apa pun minta di jauhkan lah dak2 putus fius nie dari sebarang kecelakaan)...

Paling best umah lilin nie sumeryer nampak ori bai... giler arr aku nengok pun nek seriau... tak sangka rupanya rumah lilin nie pun dari lilin... dah nama pun umah lilin kan... pergh!!!! aku malas lew nak citer kisah berkenaan per... kang panjang plak aku menaip... dah arr keybod nie cam caker... kemain kuat laie bunyinyer... dah arr aku type laju dah cam berirama plak... dak2 kat sini sumer pakat cakap... lajunyer ko menaip... ada yang kata aku marah kew.... keji sungguh!!! padahal keybod nie yg cam caker.... nie aku type nie pun ala2 kononnyer ngah wat kerja ataw send email... tension nyer wakakak

Part nie paling kesian... mangsa pertama mamat kendu nie... merupakan bf kepada awex kecik tue... kononnyer dia cakap nak p toilet... sekali dok gatai masuk salah satu bilik puaka saper suh kan dah terkunci... rupanya mamat yg bawak depa nie balik jaat... pembunuh... aku tak taw ler motip depa adik beradik (3 org sebenarnya) nie membunuh.. mungkin depa nak wat org lilin kot...

Mamat nie dah terkunci dalam sebuah bilik... pastu lampu plak tak der... sekali tetiba ada satu lembaga tue dok bawak gunting besau... p dok guntingkan betis mamat nie... adoaiii aku ngan Farah dah jerit2 dah kat umah tue... kompom jiran ingat ada yg kena rogol kew per wakakak

Pastue kena tikam kat dada... sekali mamat nie di bawak oleh vincent (agaknya) ke sebuah bilik bawah tanah.. rupanya kat situ dia mandikan mamat nie ngan lilin... pergh!!! proses dia mengerikan giler... sakit nak mam.... last2 dia di jadikan patung lilin sedang men piano... huhuhu... peling mengerikan dan menyedihkan bila salah sorg kawan dia datang dok cocok muka dia ngan jadi... sekali terkoyak kulit muka dia... sampai menangis2 mamat nie... yg leh gerak hanya mata... tak kew kesian... rupanya semua penduduk kat pekan tue sumer di jadikan patung lilin...

Yang selamat hanya 2 adik beradik kembar nie jer... nasib baik kendu gak abang dia kalau tak memang meraung aku kat situ gak... dan ada sorang laie orang jaat tue nyer adik idup gak... tapi cam sewel jew budak tue wakakka

Abis jer citer tue masing2 dah takut nak tdo wakakak hajarnya... masih terbayang2 agie kat mata cam ner mamat tue lepas sorang2 kena bunuh.... geram tul aku bila org jaat tue susah nau nak mati wkakaka apa pun citer nie memang best... laie best kalau dapat tengok kat wayang wakakak

4 comments:

rizz said...

haahahaha cte lme la uolss!! kemaenn lmbt tgok lg wakakkak..mmg best pon..sian hero tuh mati keke..paris hilton cntekk:p

Hezesuze said...

stop3! weei korang citer pe ni??? wakakaka

xtgok sbb sibuk carik peta ke rumah bloger suziey..wakakaka

p/s citer seram bkn citer fav sis ler...xtgok pun xpe ...xrugi pun...hehe

Corey said...

hehe lenkali tanamkan dlm minda tu ni semua lakonan.. orang2 tu semua idup lagi ekeke.
sebab aku dok fikir camtu la smpai skang aku x enjoy tgk movie.

oyen said...

yer, lame benau dah citer nyer...

part yang paling best rasenyer tym hakak diva paris hilton tu mati tercocok kat kepala...
muwaahahahhaa...
pdn muka.

tym proses dia sembur org ngn lilin panas tuw best gak. real gilez. uhuu~

best la jugak citer nih. tp ta seram thp dewa sgt. lite2 sajer.

XD