Monday, May 18, 2009

aKu Di iMpoRt MeN BoWLiNg UnDeR LLM...

Semalam, sekembalinyer aku dari Port Dickson (korunk pun taw kan planner aku kan) tetiba jew aku di gesa oleh ET tuk men bowling under LLM. Adoaiiii kepenatan lom ilang gie... kena ada kat Alamanda jam 2 petang... adoaiii kemain laie nak kena sampai tepat pada masanyer kan... harus drfit arr...

Sampai kat Alamanda aku nengok orang dah ramai... ngan Farah2 pun kena men sekali wakakak nie sumer keje dak ET lew nie... dia suruh gak men... dah lew dak2 sukan LLM tue ada yang kenai aku... sepanjang aku kat sana punya lew berdebau ati wakakak
Sepanjang menjejakkan kaki kat Alamanda tue aku puas lew berdoa agar namo lew ada yang kenai aku. Tapi malangnya dak Isyam kenai aku adoaiiii... dan2 dia cakap

'i kenal u arr'

Kalau ikutkan mulut aku yang puaka nie nak jew aku cakap...

ada aku kisah ko kenai aku kew tak?? wakakaka

Nie lah orang yang bertanggungjawab mengheret aku dalam tournment bowling under LLM merangkap housemate aku wakakakak


Aku apa laie sengih jew laaa... aku dapat 1 group ngan Farah dan ada sorang akak nie nama dia Kak Ani. Paling best sumer dapat hadiah.

Dah macam iklan darlie dah ko Farah wakakaka


Dan yang paling tak bestnyer aku, Farah ngan ET sampai lambat sehinggakan kami kerugian 1 frame huhuhuhu redha jer lew... tapi markah aku leh gak lew membanggakan wakakak

5 comments:

b-boy said...

sengih aje..? OKU dah kut...wakakakakakka

rizz said...

kemaenn ratu bowling neh tetapppp

Hezesuze said...

woi... lepas ni kite trjah karok & men boling skali ek...

atty's said...

teror main boling nieh..kalo kty yg main mau ke longkang je

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

harus di buat perjumpaan blogger di pusat karaoke dan bowling wakakak biar aku jadi tukang lap bola wakakaka