Tuesday, May 19, 2009

aWaRD DaRi aiZoUL aKa JeJaKa BeRLeSuNG PiPiT...

Pagi tadi masa aku dok jenjalan membuat serangan hendap terhadap blog para blogger tetiba jer atie terpanggil nak lawat blog dak kecik nie wakakaka (mam aku panggil dak kecik... tapi mmg kecik pun key wakakak)
Ngah dok baca2 n3 dia tak sangka dia nie pandai make up orang bai... dan hasilnya memang cantik key... rupanya ramai gak kaum lelaki yang aku kenali mempunyai bakat terpendam di mana sebelum nie aku hanya pernah dengar sahaja kaum lelaki pandai dalam bidang nie dan aku sendiri tak nafikan kerna kadang2 hasil sentuhan mereka lebih cantik dan halus dari sentuhan wanita. Dan kini aku berbangga kerna mempunyai kawan lelaki yang pandai dalam bidang tersebut.
Owh... lupa plak nak citer... aku mengenali dak aizoul nie masa gie gath ulu yam... kecik jer orangnya paling tak menahan dia nyer lesung kat pp wakakakka comei sangat tapi keding wakakak leh tahan gak bila melatah tapi bila di tegur sah2 dia akan cakap 'ala... sikit jer' motip nak kaber wakakak
Apa pun aizoul, walaupun aku baru pertama kali dok wat serangan hendap kat blog ang, dan sebagai seorang kawan baru ang, aku nak ucapkan tahniah kerna sudah sampai 200 n3 selama setahun lebih nie dan teruskan berblogging key.

1 comment:

rizz said...

ahha kemaenn bese rr die mmg pndai mekapp clustt kann:p