Tuesday, May 19, 2009

LePaK SaNTai Op3N KaRaOk3...

Semalam lepas berbuka pose... (jangan gatai2 nak tanya pose apa yek kang penampo dapat wakakak) aku lepak2 les sambil makan sekali dapat call dari no yang tak di kenali. Aikkk... saper plak nie? dalam atie dah dok bertanya2 dah 'adakah uncle yang dok juai insuran tue??' alahai.... nie yang aku paling lemah nie... aku nie ada satu masalah bai... aku jenis tak sampai hati dan susah nak menolak... kalau jenjalan kat shoping complex tue jumpa orang yang dok tahan pastue tanya nak ataw tak.. aku paling lemah bab nie nak tak nak paling koman aku akan berhenti dan bagi detail pasai aku (paling detail pun just no phone dan nama jer) giler per aku nak kasi no ic sekali wakakak
Kang orang tue tepon dah satu hal plak tak taw nak cakap 'maaf, saya tak berminat' adoaiii cam ner nak wat nie???
Okey berbalik pada citer yang sebenarnya aku nak citer kat sini (motip lencong giler) pasai aku dapat phone call tue... kang kalau aku tak angkat kang... buatnya family ker ataw perkara2 emergency ker tak ker haru di buatnya.
Aku pun angkat... rupanya dari tonto wkakak caker tul... dia ajak lepak malam nie racun nyer racun (agak susah gak dia nak racun aku nie wakakak) dan oleh kerana aku nie jenis tak sampai hati nak menghampakan orang aku pun bersetuju. Member siap offer nak amek kat umah wkakakak aku apa laie tadah diri jer lah wakakakak
Rupanya dia ajak lepak kat dengkil adoaiiiii rasa cam nak jew aku bertukar jadi halimunan masa tue gak. Aku cam dah badi plak nak ke dengkil tue wakkaakak g lah mam kan... oleh kerana aku dah naek kete tonto, nak tak nak terpaksa ler follow.
Lepak kat Medan.. sebab ada open karaoke. Memula sampai tak der lah ramai orang so masing2 pakat nak menyumbangkan sore yang sumbang wakkkakaka yang ada masa tue aku, tonto, wanie dan boy. Tak lama selepas tue datang lew dak midi ngan faiz (rasanya arr aku pun dah lupa nama dia wakakaka) kemudian datang plak dak bantal, mama, kajang, kengkang wakakakkak cam2 nama kawan2 aku nie wakakakak cam tak der nama lain tah depa nak pilih wakakak
Memang lepak giler bai... aku sampai umah jam 2 pagi (lewat laie adoaii) pakat sing memasing. Dalam ramai2 tue hanya aku jer yang tak sing wakakak yer arr putus fius per... pernah kew nampak aku sing kat tempat open???? giler apa wakakakak bukan malu key cuma rasa cam kelakau plak aku sing kat tempat cengini waakkaak
Sampaikan kengkang ngan boy siap cakap nak duet ngan aku laie wakakak apa!!! ang ingat aku ada penyakit parkinson per??? laen arr rizz wakakakak nak gak mention kan wakakakak
Aku cuma bagi alasan... kang kalau aku dah start sing kang alamatnya memang aku tak turun2 agie kang wkakakakak
Sampai umah apa laie... sambung sidai baju yang dah basuh tadi (gegeh kan tinggaikan baju yang dah basuh wakakaka) mandi2 pastue terus tdo wakakakak

7 comments:

atty's said...

makan kat tasik idaman..ke..?

rizz said...

kemaenn knn nk bhnkn aku gak wakaka

Remy.com said...

nper x sing Q-la?
suara Q-la da seakan2 CT Nurhaliza, mn tau nnti ader komposer terdengar n nk amik Q-la jd artis rakaman...

huhu...

Eazy Izzuddin said...

out of topic --> waaaaaaa....=(
qilah x terjah pon blog eazy
huk3....
=P
xD

b-boy said...

eh.. pose ganti ke..? cam x caye ajer.. orang jantan jarang pose ganti... wakakakakakakakaka

Hezesuze said...

mak aiii jauhnye ang karok Qlah...alah malu2 kingkong plak nak karok open..pigi dah....

uik! nama2 kwn2 ang klakor ler...kengkang ler..lesung ler...oppsss!! lesung tu ko kan...larikkkkkkkkkk!!!

p/s ang kompem ke g besday wanie tu??

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

atty : lama dah tak p TI... n3 nie masa p lepak kat open karok kat dengkil laa

rizz : wakakkaka tetap... ang kan aku nyer bahan ujikaji wakakak

remy : uiks... ilang akal per kata sore aku seakan2 sore ct wakakakak gelak guling2 dah nie bai wakakakak

eazy : masa tak sempat laaa bai nanti aku wat serangan hendap key wakakakak

boy : kan dah kata jangan tanya tampo kang degil tul dak keboboi nie lew wakakaka

sis : wakakaka malu arr wakakak kan aku nie pemalu orgnya wakakaka insya'allah p kot tunggu kad sampai nie wakakak kad tak sampai2 laie nie tah2 posmen nie bercinta kot tue yang slow giler tue wakakak