Wednesday, May 20, 2009

MeNYiRaP aKu NGaN PaNGai MaK CiK Nie...

N3 kali nie aku nak citer tentang pangai seseorang yang kemungkinan ada persamaan antara ko, aku dan dia.
Sebenarnya aku agak menyirap lah jugak ngan pangai sorang mak cik nie. Yer arr bila aku dah ada depan mata pandai plak palingkan muka... bila aku tak der kemain laie ko dok canang pasai aku kan... pasai blog aku... apsal ko nak ker aku ajar koc ara wat blog nie???
Aku bukan kemaruk sangat ko tegur aku tapi awat time aku tak der ko dok cakap2 pasai aku? tup2 bila aku muncul depan mata ko pakat senyap per kes???? nampak sangat ko ada ngata aku kan... tapi tak per aku pun ada gak ngata ko wakakaka kira adil dan saksama arr...
Aku idak lew diam jer sebab aku terasa cam ada yang tak kena dari dulu dan aku rasa sekarang nie dengan ada nya blog nie lah aku leh nak cakap apa jer aku suka dan aku brani kerat jari lew kalau nak kata korunk tak baca blog aku kan wakakak lantak korunk arr nak cakap apa dan lantak aku lew nak cakap per kan...
Aku sempat gak la tembak sorang nie aku cakap arr...
sy taw lew sy nie di anak tirikan... tak kan lew langsung tak gtaw sy apa2 hal berkenaan dengan perkara cam nie... jangan ingat sy tak der kat sana sy tak taw apa yang berlaku key...
Terus orang tue cakap...
mana ada ko di anak tirikan...
Tak lama lepas tue benda senyap jer...
Kepada mak cik...
Selama nie aku tak amek taw pasai ko so tak yah ler nak cari pasai ngan aku key. Pasai blog aku nie aku taw ko dapat taw dari saper dan kepada yg dapat taw dulu tue aku taw ko pun ada so tak yah nak jadi balaci orang key. Buat hal sendiri lew... mak cik... mak cik... wakakkaka aku malas arr ngan ko nie...
Aku pelik arr org yg dok cakap kat ko pasai blog aku nie pun apa masalah ko??? ada aku kaco ko ker??? jangan lah cari pasai ngan aku... selama nie aku hormat ko sebab ko org tua tapi kalau dah sampai pangai cam tak serupa org tue jangan salahkan aku arr... sat g ko sms arr kat org tue yek gtaw apa yang aku cakap kat sini...

3 comments:

diary, fara said...

ni makcik yang jual nenas setiap masa kat pasar malam umah aku ker? ohhhh... dia dah maju pakai sms ek.

rizz said...

hahahhah mcm2 hal la org pompoan ni poningggggg.. **matila wakakka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

fara : wakakakak sebab dia juai nenas busuk siap ada ulat laie wakakak sebab tue ler ati dia cam tue gak wakakaka

rizz : biasa lah... jgn nak kata pompuan laki pun sama arr susah org kalau terlebih blajar nie PHD manjang jer ada dalam atie tue....