Wednesday, May 20, 2009

aWaRD DaRi EaZy...

Wopsss!!! tercicir plak wakakak aku dapat award dari Eazy wakakak aku kenai eazy masa gath blogger kat ulu yam masa tue aku memang langsung tak kenai dia... blog dia pun aku tak pernah jenguk wakakaka bila sis heze gtaw aku yang kete eazy pun follow sekali g ulu yam tue aku ingatkan sis heze bawak adik dia wakakaka ampunnnnnnnnnnn
Orangnya not bad ada sifat memalu kucing dan tak sangka dia cakap aku nyer mulut memang puaka wakakaka wahhh masa tue jatuh gak rahang aku sebab tak sangka dalam diam dia ada gak nawaitu nak membahan aku tue wakakakak apa pun welcome to our club wakakak

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

haha
ha!
camne leh tertinggal awards nih
hehe
thanks
i join da club
=P
xD

rizz said...

sifat memalu kuceng ktnya haha kejii ang:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bukan tertinggai cuma terpikir ... ad aker ang kasi aku nie? wakakak aku kalau nak rembat pun paling pantas kalau ada mention nama aku wakakaka

rizz : tul tak? wakakaka

Hezesuze said...

adoyaiii Qlah..baru prasan katenye..ko mmg sengal tahap gorila ler...

ermm rasenye btambah ler ahli geng of fius ek...beshhhh nye...hehe