Monday, July 6, 2009

aKSi KaUM aDaM MeMPeRaGaKaN BaJU MeNGaNDunG...

N3 kali nie aku nak citer pasai besday yaeesh yang aku tak dapat nak join atas sebab2 tertentu (putus fius taw ler wakakaka) semua pic2 di bawah nie aku rembat dari blog sis heze... walaupun aku tak der di lokasi aku nak jugak wat n3 nie wakakaka

Sorry lew watie aku tak dapat mai sebab selain dari sebab2 tertentu yang sememangnya aku tak dapat nak elak tue hehehe (tetiba gelak gatai wakakaka) besday yaeesh sama date ngan adik aku yang bongsu. Tapi apa pun happy besday yaeesh...

Nengok blog sis heze pergh!!! memang meriah... ramai gak para blogger yang p aku dengar lew...

Nie lew besday boy yaaesh... aku suka nengok muka yaeesh ni comei sangat (ang jgn nak pasan yek watie wakakak) rambut dia kemain lebat laie taw...

Paling buat aku tebakau darah adalah pose2 si akak gonjeng ngan diva puchong neh wakakakak kemain laie pose tepek bebesau kat blog yek... yg akak senduk nie lak... pergh!!! kemain susah laie join gath... ingatkan masa gath kat tasik titiwangsa tue dia ada namun non ada... nengok lew gaya diva wakakak...

Awat aku nengok akk senduk cam kena paksa rela bergambar jer kak oiii wakakaka

Paling tak menahan adalah pic2 nie sumer wakakak secara tak sengaja tersembut air neslo ais yang aku beli pagi tadi... jahanam lew monitor aku cam nie weiiii adoaiii lawak giler... aku dah bantai gelak guling2 dah kat opis sampaikan dak2 opis nie sumer pakat nengok monitor aku wakakaka semua pakat gelak wakakak tak pasai2 aku terkantoi ngan depa pasai aku ada blog wakakaka keji tul!!!

Aku dapat taw kaum adam di kehendaki pakai baju kelawar (gegeh ko watie beli baju kelawar bebanyak wakakak ker ko nyer koleksi baju?? wakakak) masing2 gegeh dok tiup belon... mesti ingat kena tiup sampai pecah kan... sekali amek ko... wakakakak

Model2 para kaum adam mengandung memperagakan baju mengandung wakakakak kat pic nie aku kenai 3 orang tue jer lah wakakak saper laie dak2 putus fius tue jer arr wakakak

rizz : muka gembira apabila doctor mengesahkan beliau mengandung wakakakak

pojie lak : kemain ceria laie sebab terlepas dari seksaan mornin sickness (tul kew aku eja tue? wakakak) awat perut ang kemain menegak ke depan laie tue pojie wakakakka

el : sedang menunggu hari kelahiran anak sulung wakakakak

Adoaiiii mati gelak aku cam nie wakakakak kepada rizz, pojie dan el... namo amek atie key... amek lew jantung kasi up sikit wakakakkakakaka

9 comments:

Hezesuze said...

wakakaka kalo ang ade d tmpt kejadian maunye senak perut menahan gelak Qlah...

wakakakakakakakakakakaka

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaha..
harammm la ko Qiela!!!
siot jer pakat gelak reramai eh..
tggu ko pas kawen n ngandung, kami mau decorate hang macam pokok krismas nti..
wkakakaka..

El-Zaffril said...

Qiela... Dah la tak gi... sempat lagi jaja cite aku tu ngandung anak kembar... dah dia suh tiup besar2... aku dah la kepala ting tong... layan je... tapi perut aku paling cantik tau... anak kembar... wah... anak kembar katanya

Remy.com said...

remy teringin sgt pkai bju klawar tu, klo ader mlm tu mesti remy yg menang kan?

wakakakaka...

Corey said...

hehe cuba fokus tangan rizz pegang part mana? hehehe ghairah kew :P

rizz said...

hahah sengal laa..wakak tp mmg happening k..adoi keje nk bhnkan org tetaps kannzz wek:p

atty's said...

kty pun ade snap gambo ngn adik senduk..jgn jelez..

niza said...

hahahaa...x thn baca yg nih..
rizz : muka gembira apabila doctor mengesahkan beliau mengandung wakakakak

pojie lak : kemain ceria laie sebab terlepas dari seksaan mornin sickness (tul kew aku eja tue? wakakak) awat perut ang kemain menegak ke depan laie tue pojie wakakakka

el : sedang menunggu hari kelahiran anak sulung wakakakak


hahahahahahahahahahakkk!!!!

zulindanish said...

hahahhaa, tympang gelak coz mmg betul2 kelakar la....ni bagi idea nak kenakan hubby nanti...