Monday, July 6, 2009

BLoGGeR GaTHeRiNg aT TaSiK TiTiWaNGsa 7 ... aKSi DaK2 PuTuS FiUS YaNG SeNGaL DaN TiNGToNG Di KaRaOkE MiNeS (JuST K-aKHiR)...

Pergh!!! kemain lama laie aku nak load pic2 nie huhuhu ala... korunk plak jgn nak marah2 aku sebab lambat load kew... sebab pic2 nie sumer aku rembat dari blog dak2 putus fius dan just tepek kat sini dan masukkan beberapa dialog dan penceritaan yang berbeza... kang kalau sama kang korunk bosan wakakakak

Berbalik pada pangkal jalan wakakak....

sis heze : akk nak sing lagu dangdut lah..
remy : akk kalau nak dangdut make sure gelek key... aku dah lama tak gelek neh... dulu kat kg aku lew raja gelek wakakak
Q-la : ada aku kisah???? wakakak


sis heze : yea... para penonton... bapak2 ibu... semuanya ada di sini... (cam ner lew aku nak gelek neh???)
remy : gelek kak!!!
petani : (oowh... bantai gelek yek... sat2 aku nak cari lagu cek mek molek) wakakakka
rizz : apa motip lagu dangdut neh???

erk... ada rupanya pic aku berduet ngan petani wakakak aku ingatkan tak der... tapi lagu per yek??? lagu 'Hanya Memuji' wakakakak

Nengok tue dak plewod tue... nak gak enterprem wakakak cian lak aku nengok sebab sepanjang arie dia lew yg dok pegang camera tue wakakak dak remy plak... ele... act lew tue kononnyer nak pilih lagu... wakkaka malu giler nak sumbangkan sore yg sedia sumbang tue wakakkaak apa pun suara anugerah dari Allah kan...

Hah!!! nie laie pic tak leh bla wakakak wat2 nak pilih lagu sebab tak nak nanti kena bahan... per barang bai... masuk karok tapi just duduk dan dengar jer... takat duduk dan dengar... baek duduk umah dengar radio jer wakakak silap besar lew bai... kalau aku ada, dulik pew aku ko reti sing ker tak harus ku seret gak wakakak

nengok lew muka remy wakakak kemain menghayati laie lagu aku sing tue wakakak padahal aku sing lagu mariam jaga kambing jer wakakakak petani ngan sis heze gegeh memilih lagu... tabik spring ngan petani coz walaupun pertama kali join dak2 putus fius nie, tapi tahap sporting memang meletop wakakaka

saka jelmaan rizz wakakak nak gak enterprem wakakak

masa nie sumer dah cam telan pil khayal lak wakakak keji!!!! sejaat2 dan seputus2 fius kami... benda2 tue sumer tak amek taw wakakaka... nengok lew aksi memasing... masa nie aku sing lagu hanya memuji dengan dak petani... rizz nyer lew sakit ati sebab pic dia tak der terus membuat rampasan mic secara terangan dari tangan petani wakakak last2 sore tak masuk langsung wakakaka ke laut wakakak nengok ler dak wan kawan si el.... terjebak gak wakakak
haaa... amek ko sampai atas kusi laie wakakak aku nie plak jenis memang tak reti nak duduk diam, memula aku nengok memasing masuk karok... sopan duduk dendiam kat kusi... otak aku dah jem wakakak tak leh nak bla duduk diam lak... terus aku panjat kusi dan sing... tup2 sorang2 follow wakakak memang sah memasing malu lew tue wakakak kena ada org start dulu rupanya adoaiiii... sah2 aku lew ngajau .... mampusssssssss aku kalau abg pomen taw... maunyer dia overhall otak aku nie sebab ajau bini dia bebukan wakakak....

harus di jadikan bahan bukti wakakak maunyer tebakau darah dak rhuddy, pojie dan eazy wakakak

harus snap jugak lokasi kejadian kami semua membuat serangan hendap kan wakakak erkkk... awat kaki ang el??? dak rizz nie awat cengitu ang nyer posing??? wakakkak aku ngan sis heze gak comei... kan kak kan... wakakak
Statement sis heze harus di musnah kan key... oiiittt kak... aksi melompat lebih tinggi nie sememang idea sejak kita lom kenai dak el nie laie key ang tak ingat kew masa kita bercanda kat PD tue... waakakak

Masa nie memang segan lah jugak sebab ada ler beberapa mamat kendu duduk kat luar tunggu bilik kot... kami wat deek jew men blasah jer melompat... dak rizz dah lari dulu wakakak memula aku pelik gak apsal dia tak nak melompat??? rupanya lepas scan... ops... ada sesuatu di situ wakakak keji ang rizz waakakka

Pelik aku korunk nie sumer??? kat sumer tempat ker korunk belasah melompat neh??? tempat kira tempat kew??? wakakaka sila jawab dak2 putus fius wakakakak

5 comments:

El-Zaffril said...

Lambat betui hang ni update... semua orang dah masuk besdey yaesh... kau baru terkedek2 nak masuk entry karok....

Hezesuze said...

saka jelmaan rizz wakakak nak gak enterprem wakakak

waakakak mmg xbleh bla ler...tp mmg hepineng sgt kan kan...

eh yeler..tlupa plak aksi2 kita kt PD aritu...ampunnnnnzzz!

rizz said...

haha mlompat sakan..yg pnting sume tentong k karok xhengatt haha

atty's said...

tp kalo takde gambo melompat lebih tinggi tak besh ar.

||| PöJìé PööH ||| said...

motipp xabes lagi n3 nih..
hohoho...