Wednesday, July 15, 2009

DeMaM... aDoaiii...

Sudah seminggu aku demam... adoaiiii bila dah demam nie macam2 lew yang terjadi termasuk lew... dah 4 arie aku tak leh tdo... adoaiiiii badan makin letih... tahap ketahanan diri makin luntuh... adoaiiii... ngapa aku demam??? mungkin sebab aku lepak kat pak abu dalam keadaaan gerimis. Tapi kata bapak ekang (wahhh aku lepak ngan bapak org wakakaka) ujan tue kira ujan lalu jer... ada meh??? tapi memang siyez ujan tue kejap2 jew... adoaiiii apa yg pasti sebab aku demam, adalah kerna Allah nak kasi aku demam... orang kata bila kita jatuh sakit nie sebab nak apuskan dosa2 kecil... wallahualam...
Semalam memang tahap keletihan maha hebat... sampai jer kat umah wat pertama kalinyer dengan tak mandi aku tukar baju dan terus landing atas katil. Pergh!!! nasib baik lew aku kerja kat tempat berairkon... so tak der ler peluh wakakakak (sengal!!! still laie nak cakap wangi tue wakakak)
Niat di hati nak landing kejap... alih2 haaaa.... amek ko sampai ke pagi aku bantai tdo walaupun dah berkali2 di kejutkan oleh ma dan wana wakakakak lantak korunk lew... dapat housamate yang tdo mati neh wakakaka tapi idak lew mati sebab depa kejut aku pun, aku still laie bernafas dan leh bersuara cuma malas nak bukak mata. Masa tue aku dapat rasakan mata aku dah bengkak giler wakakaka bukak mata pun dah kecik... sepet... kalau mata org cina kot wakakakak. Depa sampai dok goyang2kan katil, si wana plak siap naik atas badan aku nak suh aku bangun wakakaka (pakal lew time tue aku memang tak larat... kalau idak jangan mimpi lew ang nak naik atas badan aku kan wakakak memang aksi caker sungguh)
Dengan suara yang menagih simpati, aku cakap aku tak larat nak bangun dan nak tdo jer arie tue... dan oleh kerana mereka nie mamahami (sebab depa taw aku dah tak tdo 4 arie) depa pun berlalu kuar dari bilik sambil mengaru kepala wakakaka
Segala call dan sms memang aku tak sedar langsung. Korunk bayangkan lah betapa letihnya aku... huh!!! memang pecah rekod sungguh.
Arie nie aku bangun pun rasa letih... arie nie cam nak tdo laie jer rasanya wakakakak kepada yang ada no phone aku tue... amaran keras!!!! jangan gatai2 nak call or sms aku key... kang ada yg aku boot hp korunk wakakakaka
Sekian, citer aku tuk arie nie wakakakaka

2 comments:

rizz said...

take rest =p

Hezesuze said...

yup...rehat secukupnye..da sihat kita g karok ek...ngan petani skali...huhuhuh