Wednesday, July 15, 2009

aiKKK!!!!! tiNGGaL aKu SoRaNG??? PeR KeSS???...

Arie nie aku wat kerja cam biasa... senin kan aku cuti sebab demam, then arie selasa aku dapat sms dari bby gurl (saper laie kalau bukan yana gebu tue wakakaka) gtaw yang dia juga kena buat FBI Project nie... aikkk???? motip tetiba aku jatuh rahang wakakaka
Aku memang taw FBI Project nie ada dalam 3 riban lebih kena siapkan dalam masa 2-3 bulan. Masalahnyer giler per aku sorang kena siapkan!!!! ilang akal pew???? last2 ada lew beberapa orang staff kat Paves nie dok tolong aku... memula target aku nak siapkan sehari dalam 5 projek... makin lama bila aku nengok dah leh capai sasaran aku cuba tingkatkan laie target aku menjadi 8 projek sehari. Tapi kalau di kirakan memang lew tak tercapai dek akal aku nak siapkan 3 riban projek dalam masa 2-3 bulan.
Bila ada lak bebudak nie... kira kurang gak lew beban aku cuma aku sedikit tension arr sebab kena semak balik per depa buat. Tapi kira alhamdulillah gak arr ada gak yg nak membantu. bila depa kena p site aku lew jenuh nak menyiapkan.
Semalam aku datang lew opis dan di beritahu kena wat kerja kat ITD. So aku p lew dengan supervisor aku (yer ker???). Sampai sana nengok ada lew dalam 8 orang staff yang ada. So aku dah berbisik kat Lee...
nie... i kena ajarlah nie???
yer lah... dah smlm u tak datang, syahrul pun ajar cam blur jer...
aisey... nie yang malas nak ajar2 nie...
u jer yang xpert...
Dalam atie... pujian ker tue??? wakakaka nak tak nak aku memulakan kerja dengan lafaz bismillah dan doa semoga mereka sumer paham per yang aku ajar. Bukan tak nak mengajar, masalahnya benda nie kena mahir dalam penggunaan word. Kalau basic pun tak tahu, aku lebih rela buat sorang dari nak ajar. Bukan menyombong, kita dah lew kejar masa, dengan nak mengajar laie adoaiiii biasa membuatkan aku kuar bilik then hantukkan pala kat dinding pastu masuk balik dengan muka ceria.... leh gitu????
Sebelum tue aku ada gak cakap kat Lee...
u caya tak kalau i cakap... petang jer mesti kurang????
hmmm....
caya lah cakap i....
teruk u nie....
u ingat benda2 cam nie depa nak blajar kew????
they have 2....
we will see...
Memang tepat jangkaan aku wakakakak
Arie nie laie klakar... pagi jer aku nengok yang ada aku, abg syahrul, lee, zam dan kak yan. Lepas lunch jer yang tinggai aku, zam, lee dan abg syahrul... jam 4 petang jer bila aku angkat muka jer aku nengok.....
Aikkkk!!!! aku sorang???? per kes???? wakakakakak memang caker wakakakakaka
Nie masa aku wat n3 nie aku sorang2 lew kat atas nie wakakakaka bermaharajalela lah aku wakakakak tapi tanggungjawab perlu di laksanakan, aku wat lew checking pada report yang dak2 nie sumer buat.....

2 comments:

Hezesuze said...

gegeh wat keje ek....xfe2 kalo itu bleh wat ang gumbira...huhhuu

rizz said...

kemaen! =p