Thursday, July 16, 2009

HoRNeT WaNiTa JuaRa FuTSaL...

Sejak dilanda demam yang tak sudah nie, segala pergerakan dan mood aku makin menurun tah arr... untuk pengetahuan korunk sekarang nie kat sini ngah ada sukan... alaaaa... kira bulan sukan arr..
Itue arie men bowling team aku dapat tempat ke3... keji kan betapa menurun nyer prestasi memasing wakakakak per tak nyer kalau dulu setiap kumpulan di wakili 4 peserta dan setiap kumpulan mesti ada perempuan. Tak der lah nak kata kami nie hebat... tapi kami telah menjadi juara 5 tahun berturut2. Team aku nie plak dah cam kembar siam lak... tak leh nak berpisah. Aku, Zam, Hisyam dan Abg Bob. Tapi tahun nie plak terpaksa berpisah ngan abg bob sebab kena ada sorang vateran. Adoaiiii.... memang bungkus arr... tuk sedapkan atie memasing... 'tak per kita kasi team lain plak rasa juara wakakakak asyik2 kita jew juara'
11hb yang lepas ada futsal lak.... kalau ikutkan setiap arie senin, kami ada training, tapi aku hanya g training sekali jew... giler arr cam terrror sangat men yang datang training sekali jer tue wakakakak
Bila tiba hari perlawanan, pasukan Hornet Wanita menjadi JUARA 3 tahun berturut2 wakakakkaka aku men bahagian defend... dan memang agaknyer aku nie putus fius, tak pernahnyer men aku tak gelak wakakaka asal dapat jer bola kat kaki apa laie aku siap saiko pihak lawan yang cuba nak rampas bola wakakak pengadil siap cakap kat aku...
awak nie kuat saiko orang kan... siap men sergah2 ... dah tu asyik gelak jer....
sy tak leh men serius arr... kang bola ke mana... sy kemana wakakaka silap2 yg yang jadi ref nak????? wakakkaak
Menggeleng pengadil tue... siap ajak team aku lawan team MARDI laie wakakakaka. Dak2 opis baru aku (PAVES) siap datang kat Cyberjaya laie nak nengok aku men... memang caker pangai memasing wakakakak bila bola sampai kat aku jer kemain kuat laie sorakan bila aku tergeram sikit... depa dah bantai gelak kekuat kat tepi...
Ada satu insiden tue... memandangkan aku nie men bahagian pertahanan, (giler ko nak men striker!!! mau gugur jantung aku pastue siap masuk balik kang wakakaka) ada lew satu part tue... bola dah terlepas nak masuk ke arah gol, aku nyer golie (kak mas) dah gersungkur... oleh kerana nak menyelamatkan gol dari masuk ke gawang kami, aku terbuat slide dan aksi aku tue menjadi perhatian semua orang sebab aku berjaya senggol bola ke luar (kalau ikutkan tak leh men slide.... padang karpet bai) dan yang malangnya..... bontot aku kena kat besi gawang gol tue.... adoaiiiii kemain sengal giler montot aku... aku lak cam dah lupa diri... leh plak bangun sambil gosok2 montot aku... apa laie dak2 nie sumer bantai gelak arr... bila aku scan keadaaan sekeliling, rupanya semua dak2 lelaki ngah tengok kami... malu giler bai... aku apa laie wat2 muka ketat arr wakakakak dalam hati berbakul2 aku mencakerkan memasing wakakakkaa siyez!!!! sengal giler montot aku....
Apa pun alhamdulillah, pasukan HORNET WANITA jadi JUARA FUTSAL wakakakakkakak
p/s : kalau rhudy reti men netball, jangan sangka aku tak reti men futsal wakakakak

3 comments:

Hezesuze said...

wakaka montot ang sengal ek...ciannye dia...

apakata geng of fius men futsal beramai2 mesti syiokkk kan...huhhu

rizz said...

kelazzz men futsal!

Corey said...

Bagusla ang aktif gegeh main futsal..

tingkatkan prestasi...
elakkan kontroversi!

tetiba. hehe