Tuesday, July 21, 2009

GaTH BoWLiNG BLoGGeR SuKa2 KaT aLaMaNDa...

Tadi aku ada wat serangan hendap kat beberapa blog dan tetiba jer cam terscan ada gath arr... cam ner aku leh tersipi2 tak taw nie wakakaka keji korunk wakakak

Apa pun aku cam biasa... sememangnyer kerja2 amal jariah cam nie aku memang suka buat lebih2 gie bila aku sorang jer kat bilik nie wakakak

So, cekidot...

Bowling Suka2 sudah hampir!!!! Sesapa yang blom kasik nama tu, meh la kabo cecepat, supaya senang skek kitoang nak wat list!!! Yang blom kasik no. tipon pon, kasik la eh! Kalo ada yang terlupo pasal date bowling tu, nih detailnye: -

Tarikh : 26 Julai 2009 (Ahad)
Masa : 1.00pm
Tempat : Alamanda, Putrajaya
Tema : MERAH!!!!
Setiap yang hadir, kena bawak hadiah bernilai minimum RM5 - maksimum RM10 dan hadiah tersebut mestilah berbentuk BARANG dan bukannya MAKANAN!!! Kita akan buat pertukaran hadiah nanti....


Aku copy paste dari blog mummysya wakakakak so kalau ada saper2 yang free dan rasa cam nak join, korunk wat lew muka tak malu dan slumber jer tegur depa... sebab depa nie sumer pakai baju merah wakakak tapi make sure korunk tegur yg dalam kelompok taw kang buatnyer korunk tegur yg perseorangan maunyer dapat penampaq kang wakakaka

6 comments:

Corey said...

hehe good luck je la uols!
malas masuk saja bagi chance

rizz said...

tetap ratu boling kann haha

Hezesuze said...

waduh! asyik2 tema kaler merah jek..
bowing uuuuu....jemu sdah...heheh

p/s sape je yg join ni...

leadleedeea said...

mcm best jek...heheheeeee tringin nak join..bleh ke?

atty's said...

den tak join..weekend ni kty kena masuk utan hehehhehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

bro corey : bagi chance katanya wakakaka

rizz : wakakakaka (sambil usap lesung wakakaka)

sis heze : len kali kita nyer gath wat transperen wakakakak

leadleedeea : (adoaiiii kemain susah laie nama dia)ang join jew wat muka tak berapa nak malu wakakaka

kak tie : kembali ke pangkal jalan yek wakakakaka