Tuesday, July 21, 2009

JuaRa ToP SuPeRB BLoGGeR 2009 - eL ZaFFRiL

Tadi aku ada wat serangan hendap kat blog fiQonLine wakakak mayb dah ramai yang taw tapi aku nak jugak gtaw wakakak keji kan... sajer nak memperbanyakkan n3 wakakaka tahniah kepada mereka2 nie wakakaka


Tahniah Fiq Online ucapkan kepada para pemenangan, fiq online memohon maaf jika ada terkasar bahasa atau membuat orang tersentuh hati sepanjang pertandingan ini berlangsung, terima kasih di ucapkan kepada Juri Pro dan penaja kerana sudi memberi sokongan kepada fiq untuk teruskan pertandingan ini walaupun pelbagai cabaran yang perlu fiq online tempuhi. Bagi yang kalah, adat bertanding. Terima Kasih atas sokongan anda.


Senarai Pemenang!
Tempat Pertama : EL ZaffriL (harus open table cenggini wakakak)
  • Voucer Membeli-Belah Rizi.Biz RM 30
  • Miracle Mask,Sinus herbs & Sinus Treatment RM 250
  • Voucer Photography shahkasahias RM 200
  • Perfume RM 70
  • Mug Fiq Online

Tempat Kedua : Slickerzart

  • Voucer Membeli-Belah Rizi.Biz RM 30
  • 1 set of sinus treatment set RM 70
  • Voucer Photography shahkasahias RM 100
  • Perfume RM 50
  • Mug Fiq Online

Tempat Ketiga : Teknosains

  • Voucer Membeli-Belah Rizi.Biz RM 30
  • Voucer Photography shahkasahias RM 100
  • Mug Fiq Online

Saguhati Tempat Keempat : Aujisamsudin

  • Voucer Photography shahkasahias RM 100
  • Voucer Membeli-Belah Rizi.Biz RM 10

Saguhati Tempat Kelima : Jamie

  • Voucer Photography shahkasahias RM 100
  • Voucer Membeli-Belah Rizi.Biz RM 10

Ni lah wajah sebenar pemenang wakakakak


Tetiba jer aku terasa cam pelik lak ngan lokasi pengambaran wakakakak awat cam kat toilet jer tue wakakaka...


7 comments:

atty's said...

memang kt toilet pun tuh..
tahniah to el.caiyork beb..

Hezesuze said...

hoye hoye CONGRAT to el zaffrill..btul kata ko qlah..kene wat open table ni...kuikuikuikui

El-Zaffril said...

Rajin bebenor Kau erk Qilla

Corey said...

Blum brpeluang kenal bebetul abe ni tp apa2 pun TAHNIAH!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

atty : yer ker? wakakaka sah2 tak der lokasi yang meletop kot dak el nie wakakaka

sis heze : wakakaka aku taw ang mesti sependapat ngan aku nyer wakakak

el : ko x nampak kew award blogger paling gegeh di ungguli oleh aku wakakaka

bro corey : nanti ang kenai gak mamat nie bro sebab dia antara yg putus fius gak wakakak

rizz said...

harus la pow el pasnih =p

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh!!
nak dia belanja fotoshut cukup!