Wednesday, July 22, 2009

KaWaN BaEK aKu...

22 Disember 2006 - Mohd Sharizaly Zulkefli telah di ijabkabulkan dengan pasangannya Lily Marlina Mohd Yunus bertempat di rumah kediaman pengantin perempuan. (kemain laie aku kan men tembak jer lokasi wakakak nie tadi lily pm aku siap gtaw dia bernikah di Surau IPD, Sepang yang sebenarnya) wakakaka


Motip aku letak pic depa nie??? sajer aku nak gtaw kat korunk Lily nie lew kawan baik aku masa aku kerja kat sini. Dah kawen dah kawan aku tue wakakakak kecik jer orangnyer... baek atie (wahhh kemain) dia taw ler luahan hati aku wakakakak apa pun lily... mekasih bebanyak yek atas nasihat dan nadia harap agar persahabatan kita akan kekal hingga ke hujung nyawa.... amin....


Erk.... nie pic sajer nak wat aku jeles kan....

Ada sama tak muka???? aku rasa tang mata ngan kulit kot wakakakak

Nie anak sulung lily nama dia Muhammad Syahmi yang telah di lahirkan pada 5 Oktober 2007. Berat dia aku tak berapa nak sure.

Tengok!!! mata dia besar wakakakak bulat lak tue... mata itam besar... so cuteeeeee...

Suka muka Syahmi time nie kemain thomei laie wakakaka paling tak tahan tang gigi tue wakakakak ngeee... nge....


Nie ler gaya Syahmi. Sekarang umur dah 1 tahun 9 bulan... wahhh kemain laie muka... ada gaya seorang abg yang bertanggungjawab kan...

Nama baby nie Nurul Syahirah yang telah di lahirkan pada 16 May 2009 dengan berat 3.3 kg. Patut lew aku nengok perut lily alahai... cam tak larat nak bawak jer hehehehe.

Agak2 korunk arr bby nie ikut muka saper???? kemain bulat laie mata dia wakakaka ikut abang dia kot wakakakak rambut kemain lebat laie wakakaka

Umur baru 2 bulan dan kemain tegap laie badan... hmm... rasanya bby kali nie paling montel arr waaakak selambak jer pipi dia wakakak gerammmm.... si adik agak gelap sikit berbanding si abg hehehe tapi nanti nengok lew dah besar dia lew paling putih wakakaka

Apa pun aku nak ucapkan tahniah yek lily dan jadilah seorang isteri dan ibu yang terbaik!!!!


5 comments:

rizz said...

shomeinya baby! haha

Hezesuze said...

nnti suh ler kwan ang tu carikkan pasangan tuk ang....kikikiki larikkkksss

Bp @ pengerindu.com said...

comillllnyerr .. hihihi.. rase nak cubit2.

salam kenal.
Mr.J
Kalau ada masa , lepak2 kejap kat blog i..

Corey said...

*sokong ahkak heze!

yushafieza said...

kak..tu petanda utk ko cepat2 kawin haha!!!
apa pun doaku sentiasa mengiringi sumer shbt2 ku..amin..