Sunday, July 26, 2009

GaTH MeRaiKaN aNiS + GaTH PuTuS FiUs Di TaSiK ShAh aLam

Wahhh... aku menjadi orang terakhir masukkan n3 pasai gath Putus Fius kat TAsik Shah Alam. Wakakak tak kira arr aku nak jugak masukkan. Kalau ikutkan aku tak datang sebab baru balik dari Melaka. Keletihan masih menguasai diri. Akibat dari satu panggilan aku terus buat keputusan join gath tersebut.

Sebenarnya gath nie dia adakan sempena anis nak ke Kedah tuk sambung belajar. Anis... ang dapat ijazah dulu baru jumpa aku taw!!! wwahhh mandat giler kekdahnya wakakak

Saper laie yang dok roger aku tue???? nie haaa... si akak gonjeng nie haa wakakak nengok lew tue.. sampai2 jer terus nak pose ngan aku kan wakakak

Oiiitt kak... len kali wat lew gath kat tetengah pasar malam key waakakak dah tak der tempat paling sesak kew ang nak wat gath tue????

Sampai tasik dah satu hal aku nak cari parking... kemain ramai laie orang dan kete kat wetworld tue... masing2 pakat nak santaikan diri kat situ... adoaiii nak cari depa dah satu hal. Last2 sms sis heze tanya lokasi. Yang call aku dak remy wakakakak kemain laie remy suh aku park kete kat bebetui tepi r/bot tue wakakak keji!!! mau sampai 3 kali aku wat pusingan kat situ (kalau masuk 7 maunyer aku jadi hajah wakakak) akhirnya aku men park jer kete kat satu kawasan larangan wakakak lantak p arr... dah kemain banyak giler kete kat situ key... kalau nak saman aku harus saman semua kete yang ada... kalau abg polis tue tak larat nak kuarkan saman, men aku offerkan diri tolong kuarkan wakakaka apa yang penting??? kerjasama wakakaka ini sirius wakakak

Sampai2 jer apa laie bersnappy lew... nengok aku ngan dak plewod wakakak gegeh gak ang kan mai... padahal baru sampai dari kg... kita serupa wakakak apa yang penting??? persahabatan wakaka

Aku ingatkan aku lew orang terakhir yang sampai... rupanya ada laie yang terakhir wakaka saper??? rhudy sawan lew wakakak tapi member paling best siap bawak 200 cucuk sate laie... sate kajang wakakak terliur dah rizz sebeb member memang dah mengidam dah sate tue lama wakakak nengok!!! kemain banyak laie kuah sate tue wakakak

Memula gath meraikan anis. last2 aku nengok dah jadi cam gath putus fius plak wakakak alhamdulillah semua dak2 putus fius ada kecuali dak keboboi!!! adoaiii jangan sampai aku wat serangan terang2an boy wakakak sis heze kata boy demam... motip demam??? H1N1 kew??? erkk... wakakkak

Lepak2 kejap sambil mengumpat wakakak paling kelakar adik aku sorang nie kemain gegeh laie dok nengok hp aku yang buruk tue wakakak motip masing2 pakat mencangkung neh?? wakakka

Masa nie masing2 ngah tunggu kedatangan rhudy si peniaga sate wakakakak

Erk... tetiba jer aku terpandang rizz cam nak snap pic.. apa laie aku sempat gak lew berpeace waakkaka tak nak ketinggalan jugak si rhudy tue wakakak mamat nie kemain seksa nak jumpa dia alasan yang di beri adalah kesibukan melanda bak tsunami... tah iye tah idak wakakak

Harus bergambar ngan adik aku wakakak remy si bahan yang selalu jadi bahan ujikaji aku wakakaka

erk... nie perhal aku nengok muka masing2 ala2 serius nie???? adoaiii aku tak leh nengok pic nie lelama arr rhuddy... aku mesti gelak wakakakak keji!!!!

Akak gonjeng tak nak ketinggalan jugak wakakaka

Si DO RE MY wakakaka (erk... masuk plak nama remy wakaka)

aksi dak putus fius bersama anak2 sis heze (harap2 jangan lew putus fius gak yek) wakakak

Lepas lepak kat tasik, masing2 dah rasa panas... decide nak lepak kat McD semata2 ada air kond wakakak keji masing2 nyer pangai sib bek pengurus McD tak der kalau tak maunyer dia halau kita ngan BiGMac wakakak yer arr bukan nak beli pa per sajer nak sejukkan badan wakakak

Nengok rhudyy sampai basah ketiak wakakak aku plak ngah menahan bau tiak rhudyy wakakak

Remy ngan sis heze wakakak mekasih pada sis heze sebab banjer air kat MCD tue wakakak sumer gara2 takut kena halau lew tue wakakak

Aku ngan remy???? wajib!!! wakakaka

Masing2 dah sengal......... lama giler tak berkumpul kan... paling best aku, rhuddy ngan remy wat pangai dok gie MCD tue jalan kaki dok lintas kat r/bot wakakak wat pertama kalinyer wat pangai wakakak sib bek tak der saper nak melayan aku... kalau tak dah tentu dalam nie ada pic kami duduk bersila kat tetengah jalan wakakak

Balik aku antar remy g Da Store. pergh!!! ada motip wakakak wat pertama kalinyer aku carikan boxer tuk remy wakakak caker wat malu jer dah lew mamat yang jaga kat situ dok pakat pandang aku pastu senyum2... remy plak leh jenjalan lepas suh aku carikan saiz boxer dia wakakak keji!!! apa yang penting??? aku dah taw saiz ang wakakakak

Sambil2 tue aku ngan remy ada misi jenayah kat situ... wakakak hanya aku ngan remy jer taw wakaka apa pun berbaloi aku balik lambat wakakakak (tetiba jer nak mengaum wakakaka)

2 comments:

rizz said...

hahah happening cett ade misi jenayah apekah! wakakkaa

Eazy Izzuddin said...

hahaha
besh weekend!
xD