Monday, July 20, 2009

KeRNa DeMaM... SeNGaL AkU...

Adoaiii... seksanyer kalau demam selsema neh... H1N1??? hohoho... minta di jauhkan lew wei... (jangan ada yang mulut puaka lak arr) risau gak lew kalau dah hampir 2 minggu asyik demam jew neh...
Amek keputusan cuti (sabtu ahad neh) aku balik umah mak aku... kononnyer nak dapatkan perhatian lebih lew dari mak wakakakak dengan langkah longlai, aku pun balik arie Sabtu yang lepas. Pas mandi, lepak dan kemas sikit2 jam 12 tengahari aku pun shoot umah mak aku (wahhh timer memang baekkkk punya wakakakak time lunch lak tue wakakkakaka)

Sampai umah mak aku... dah terdengar..

ngapa muka tue pucat sangat???
pucat kew??? demam arr mak.... letih sangat2 neh...
dah2... gie naik atas... tdo... makan ubat dulu... dalam ice box tue ada ubat... jangan amek lebih lak..
(aik... cam taw2 jer mak aku nie wakakkaak)
patik menurut perintah!!! wakakaka

Apa laie pas makan ubat... aku pun bantai tdo... pergh!!!!! kemain sedap laie tdo kat umah mak aku nie... yer arr umah kampung kan... udara nyaman... Sepanjang hari kat umah mak aku, tak der apa yang menarik pun... cuma mak ada ajak aku gie klang cari barang2 adik aku nak kawen bulan 10 nie... adoaiiii nak wat cam ner keletihan mengatasi segalanya...

Balik kajang... sampai umah jer dapat taw ma nak balik Taiping. Adoaiiii awat lew ang balik kg time2 cam nie... aku nak ikuttttttttttttttttttt... hampeh tul lew.... follow wana antar ma kat bus stop... alamak... tiket bas jam 10 malam padahal amsa tue baru jam 7 petang. Patah balik umah wakakakak tak der keje nak melepak kat bus stop tue der.... nasib baik aku follow depa p bus stop... si mangkuk wana nie leh plak tak taw bus stand kajang... adoaiii amek ko sepanjang jalan di mangkukkan jer wakakakak ada ker patut nak balik Taiping dia leh nak berentikan ma kat bas stand yang nak ke KL tue wakakaka aku plak masa tue tertdo dalam kete sebab penat sangat... (apa yang penat tah aku pun tak taw... pelik gak badan aku nie asyik letih jew manjang)

Last2 ma kejutkan aku ....

Qla... bangun laaaa... betul kew beli tiket kat sini??

Dengan terpisat2 aku bukak mata...

Nie nak wat per kat sini???

Dengan bangganya wana cakap..

ma, kan nak balik taiping... ko nie blur arr...

Aku dah pandang wana kecik jew... kemain laie cakap aku blur...

oiiittt... mangkuk!!! kang aku panggil bangkai kang ko marah!!! wakakakak kemain puaka laie cakap aku blur kan... sat g aku penampaq ang kang melekat kat cermin kete kang waakakak nie bas nak ke KL lew mangkuk!!!!

owh... yer ker... aku mana taw wakakaka

dah taw tak taw tue tanya!!! mangkuk jamban tul lew... waakakaka

Dah kami sumer bantai gelak jer dalam kete wakakak aku tunjukkan jalan ke bas stand kajang... lepas beli tiket kami pun balik tapi singgah sat arr kat pasar malam kat area umah tue... alahai sedihnya pasar malam dia ala2 lite2 gitue...

Kami beli mee soop buat juadah berbuka pose wakakakak pose waklu wakakaka aku dah abis dah ganti pose key... korunk dah ganti pose lom??? wakakakak (motip tetiba!!)

Aku sempat gak lew merembat cd wakakak citer histeria ngan jangan tegur wakakakak caker... aku tak berkesempatan nak nengok taw... keji tul!!!! asal aku ajak jer... sumer pakat tak nak gie.. bangkai!!! penakut giler memasing!!!... partner wayang aku plak dah injured 3 bulan tak leh gerak sebab kaki baru pas operate huhuhuhu saper laie... dak iera bangkai lew wakakaka

woitttt bangkai!!! cepat lew sihat weiii... aku dah kemaruk nak menyetan neh!!!! wakakakak

Sampai umah sambil makan mee soop, aku pasang lew citer jangan tegur tue... adoaiiii ma ngan wana pakat nengok muka aku wakakak masing2 tak nak nengok tv wakakakak

Tak sampai suku citer aku dah bantai stop citer dah wakakaka caker tetiba plak badan aku seram sejuk...

3 comments:

rizz said...

hahah aku xtgok g jgn tego wuwuwuuu

atty's said...

get well soon..makan ubat..

Corey said...

sure dah well dah now kan? meriah je menaip hehe