Monday, August 3, 2009

SaLaM BeRSaHaJa DaRi aKu KhaS waT PaRa PeMBaCa...

Salam bersahaja...

Alhamdulillah arie nie aku rasa cam best jer... tah apa yang best tah aku pun tak taw wakakak

Pagi tadi dari jam 9 pagi hingga jam 12 tengahari opis aku blackout... dah arr tinggai 3 orang jer, aku, kak as ngan kak aini... mula lah dah pakat nak wat kerja jenayah wakkaka last2 jam 12 dah ada plak elektrik wakakak aku caya arr mesti ramai staff dok doakan agar blackout sampai ke petang sebab dengar citer kabel putus kat bangunan koprat.

Aku apa laie... sementara opis ngah blackout aku bantai membuta kat surau lew wakakak nie sumer yana nyer pasai lew dia dok sms aku..

dtgla kat surau wat per kat paves...

Pergh!!! kemain laie ajak aku golek2 kat surau kan... dah pandai dah bby gurl neh wakakak dengan pantas aku gerak ke central. Wahhh rupanya yang ada kat situ Fara, ngan ada sorg dak baru (tak sempat nak berkenalan just say hai..) dan bby gurl jer... apa laie... surau kami tawan lew wakakak

So jam menunjukkan 3.56 petang dan aku sudah pun siapkan 8 report... so apa laie... kesempatan nie aku amek dengan load semua pic2 masa majlis pernikahan Farah dan gambar masa kami berada di Rumah Ehsan. Sorry lah sebab lambat nak load... gegeh dok layan fesbook wakakak

7 comments:

atty's said...

congrats ar berjaya siapkan 8 report..caiyok..caiyok..

Corey said...

manjang blackout ofis ang ni.. saje sabo x? kang kena sakat kang dlm surau tu sbb salah guna hehe tgkla nnt

Eazy Izzuddin said...

besh wo x de karen
xD
x pns kew

[-suziey-] said...

kiela..nk minta tlg ko berbakti sket kt aku...vote for aQeel utk my cute lil prince contest by mama aqish.. VOTE B07..ok..hehe

rizz said...

dah hagak da gegeh fesbok jew wakaakka gile kuizz

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

atty : yeah!!! chayok!!! chayok!!! wkakaka

bro corey : oittt puaka gak yek jari jemari ang kang cek katok kang (ala2 ogy wakakak)dah nama pun port... nak kuar panas... elok lew dok dalam surau sejuk sikit.. maklum lew orang beriman waakakak

eazy : nama pun sesuci kan... aku org yang beriman... so idak lew rasa panas wakakak (sengal!! dah nama pun blackout dah tentu lew panas... ada gak aku sumbatkan dalam oven nie kang pastue wat juadah berbuka pose tuk para blogger wakakak)

suzey : aku tak pernah terlibat ngan apa2 peraduan neh... tapi den torai key wakakak

rizz : ang lew ajau aku dah tak pasai2 ramai plak dak2 fesbook adalah dak ikram mampus aku wakakaka

diary, fara said...

weh, pe lah... kata blackout sampai lunch, ni tak sempat kol 12 dah terang balik.... pe kes??