Wednesday, September 16, 2009

JaMuaN KeJaYaaN HoRNeT MeNJaDI JuaRa...

Salam bersahaja buat sumer...

Arie nie aku nak load semua pic2 yang ada dalam simpanan aku wakakak memandangkan blog aku dah bersawang dan aku telah mendapat banyak permintaan dari para blogger dan pembaca blogger yang marahkan aku sebab biarkan bersawang heheheh.... mekasih lah yek sebab masih sudi menjadi pembaca blog aku nie...

Okeh untuk pengetahuan semua, n3 kali nie aku loadkan pic2 semasa pasukan HORNET menjadi JUARA 4 Tahun Berturut2. Pihak pengurusan dan ketua pasukan telah bersetuju untuk mengadakan satu jamuan bagi para peserta yang telah memberikan sepenuh komitment terhadap Kejayaan HORNET menjadi JUARA.

Alhamdulillah rezeki masih berpihak pada pasukan kami. So kat bawah ni adalah muka2 bagi peserta yang terlibat... termasuk aku lah wakakakak

Ops... lupa nak gtaw... jamuan di adakan sebelum puasa key... agak basi... tapi sebab jadi juara langsung tak basi wakakakak. Kepada pasukan laen jangan tebakau darah plak key...

Kalau nak taw tuan punya camera yang pakai baju purple tue tapi asal ada jer acara bersnappy pasti ada jer muka aku wakakakak

Tadaaaa.... nak jugak menyelit kan wakakak

Erk... sopannya aku wakakak kalau nak taw masa nie aku agak cuak sebab ramai bos datang tapi aku plak leh bantai pakai jeans... sib bek tak dapat memo wakakak

Aksi manja ala2 gedik laie wakakaka putus fius tul aku nie arr...

Awat yana nie tak bersedia nie??? adoaiiii... nengok lew Ipah wkakakakaka

Gambar agak gelap sebab tukang cameraman lupa nak bukak flash wakakakak haaaa... nampak tak lily??? yang duduk sebelah kiri paling ujung sekali... dia arr best fren aku... agak sedih sikit sebab lily akan berhenti kerja 18hb nie huhuhu... harap2 persahabatan kita akan kekal sehingga hujung nyawa yek... amin....

Sumer giler gambar wakakaka termasuk lew aku... ngaku key wakakak

Sumer muka yang sama jer dok berposing wakakak giler gambar laie wakakaka

1 comment:

farish sinclair said...

kemaenn ayu lg ang heheheh