Tuesday, September 15, 2009

JaNgaN TeGuR VS JeRiTaN Di PaGi HaRi...

Apa aku nak share ngan korunk nie yek?

Cam nie...jumaat yang lalu, aku ada dapat satu panggilan tepon dari ma, dia cakap dia otw amek anak buah dia Ain dan malam tue plak dia nak bawak Ain g karok kononnyer nak entertain anak buah dia arr di samping ma nak anak buah dia taw dengan saper dia selalu lepak.

Nak di jadikan cerita, aku baru start enjin kete nak balik, tetiba ma roger...
Q-la, room *** jam 9.15...
Insya'allah... kalau tak der apa2 hal...
Ain ada nie...
yer lah... yer lah...

Masa tue aku bebetui kepenatan dan tension dengan kerja... dalam hati terdetik gak arrr yang aku dah agak lama tak menghiburkan diri... so aku wat keputusan nak join dak2 nie g karok.

Aku kenai Ain masa kat tempat karok... pemalu budaknya... adoaiii aku kalau dak2 yg malu nie memang jadi bahan jer arr... raya nanti kak Q-la minta maaf yek ain wakakakak

Lepas balik dari karok... lepas masing2 membersihkan diri... aku, ma dan Ain dok lepak kat ruang tamu... sambil2 tengok tv, dan bersembang akhirnya...

Eh ma, kalau time2 cam nie kita tengok citer 'Jangan Pandang Belakang Congkak' pun best gak kan... Ain dah tengok lom?
Lom lagi lew... kak Q-la pasang arr...
Sat2... (sambil mencari CD) erk... ma!!! mana cd tue?
Tonto dah amek lah tue kalau dah tak der kat situ...
Adeh!!! citer antu ada lew Ain... ada bran???
Bestnya!!! ok2... pasang...

Wahhhh... dalam hati aku dah riang ria sebab ada gak lew member yang suka tengok citer antu wakakak. Baru2 nie aku ada beli citer 'Jangan Tegur dengan Histeria' hampeh sungguh!!!! 3 minggu aku tak di benarkan tengok citer tue... asal aku nak pasang jer kompom satu apartment akan dengar sore ma marah aku pasang. Aku kalau nak tengok pun hanya harapkan si Tonto jer arr...

Aku nengok Ain kemain bersemangat nak tengok citer 'Jangan Tegur'... aku ngan ma duduk kat sofa... Ain plak amek first class nyer tempat bebetui depan tv...

Wahhh... kemain bran laie budak nie... ati aku dah berdetik...

Bila sampai part nenek Baizura meninggal, aku nengok Ain still laie ok. Ma awal2 laie dah membelakangkan TV. Aku tengok TV dia bantai dok tengok aku ... adoaiii ada gak org cam nie? waakkakaka

Bila part mayat nenek Baizura di tinggalkan keseorangan, aku nengok Ain dah start gelisah... part yg mayat nenek Baizura bangun duduk tue... tetiba Ain menjerit sekuat hati dan terus melompat terjah kat sofa... aku masa tue elok2 tak terkejut terus terkejut... sib bek aku tak lari kuar umah... ma plak dah terkejut mengelabah... sudahnya aku dengan ma gelak guling2 dengan gelagat Ain... paling tak menahan tang Ain melompat terjah sofa tue paling kelakar giler...

Giler ko... dah arr tengok jam 4 pagi... dah tentu semua orang dah tdo tetiba dengar sore org menjerit... maunyer pintu umah kena ketuk wakakak kalau yang ketuk tue orang tak per laie... kalau di buatnya tak berkaki... tak ker nyaya di buatnya wakakaka

Buat pertama kalinya aku nengok ma gelak sampai kuar air mata dan aku plak sampai dah tak der sore nak gelak wakakakakak

Cuba bayangkan lah... kalau di buatnya masa Ain dok terjah sora, aku terkejut terus berlari kuar umah... ma plak kalau dah tengok aku lari kompom lari... Ain cam ner??? maunya dia melompat pagar nak cross sofa pastu di tambah plak dia langgar meja adoaiiiii senak perut aku gelak...

Ma siap tanya Ain samada nak teruskan lagi ker tak... yer arr dah sama2 penakut... aku bantai gelakkan jer arr wakakakak

Semangat Ain aku tabik arr... walaupun dalam keadaan ketakutan dia tetap nak terus kan... kali nie dia tengok tv bercermin matakan dengan jari jemari dia wakakakak kompom ada lobang dan boleh plak di bodohkan citer tue wakakakak abis rabak baju aku di tariknya si Ain nie...

oittt Ain... rabak baju akak weiiii... dah seksi dah nie weiii... abis lew leher baju aku nie maaa oiiiii dah terdedah bahu aku nie wakakakak
Ain!!!! oklah tue Q-la, leh pakai bila nak rasa seksi...
Seksi waklu arr takat ko yg tengok per jadahnya wakakkaka

Pelepup!!! sebiji bantal melayang kat muka aku wakakaka Ain siap suh kami kidnap dia laie kalau nak tengok citer antu wakakakak

Ain... Ain...

2 comments:

farish sinclair said...

aku xtgok g cte tu =p

b-boy said...

hahahaha..tgk citer antu bulan pose..ok la tu..mn ada setan nak kaco..yang dok kaco org tgh khusyuk tu la setan nya..boleh..??? wakakakaka