Thursday, September 17, 2009

SeLaMaT HaRi RaYa MaaF ZaHiR & BaTiN...

Salam Bersahaja...

Memandangkan blog ini merupakan hak milik aku, di kesempatan ini hati aku ingin mengucapkan SeLaMaT HaRi RaYa MaaF ZaHiR & BaTiN... kepada korunk semua dengan ucapan berhati2 di jalan raya semasa memandu key...
Buat kawan2 yang nak balik beraya , selamat jalan ya ... Baik yang naik keretaapi, kapalterbang, kapal laut ataupun bawa kereta sendiri harus sentiasa waspada. Yang menggunakan kapal laut,hati-hati kalau jumpa atau ,buat yang naik air asia jangan rebut2 yah, nanti tapi tak sampai2 . Buat yang bawa kereta sendiri, patuhi lampu2 ,selain elakan urusan dengan juga agar tidak terjadi hal2 yang tidak diinginkan atau . kalau ada yang pulang naik (ada gitu?) , jangan lupa bawak dan jangan lumba haram ,berbahaya!!! Ada yang masih bermasalah dengan tiket bas express ?Jangan naik pulak, atau dijamin raya tahun depan baru sampai . Yang tak balik tu kan boleh ngemas umah , tanaman (sah2 yang dok berladang dalam facebook wakakak) , pet atau hobi lain yang selama ini belom sempat . Satu lagi, berhati-berhati bagi yang pulang bawa isteri yang mengandung , jangan panik kalo ada yang agak luar biasa. Itu kan biasa.
OK guys, have a nice trip ok ......jangan lupa kirim2 berita .
Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf Zahir batin.....salam buat keluarga di kampung halaman

5 comments:

farish sinclair said...

slmt hr ry qilahhh! btw cmne ang wat gunbe font ni uwa ajo akuu

CikLola said...

seLamat haRI raya mAAf zahIr & baTIn ada ke kak??
huaKakaKa
AmponZZ
nk wet Raya

Eazy Izzuddin said...

Salam Lebaran....
Maaf Zahir Batin...
Ada Kad Raya Untuk kamoo....
;)

Hezesuze said...

slmt ari raya Qlah!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : entah aku men wat jer wakakaka

lola : selamat hari raya jugak... maaf zahir dan batin... batin tak semestinya...ehem... (sendiri paham key) mana lew taw kot2 sepanjang perkenalan terbahan tue ada yg menguris hati dan perasaan ker kan ... hehehehe wakakakak

eazy : salam lebaran wat kamo jua... ada kew??? mekasih2 heheheh

sis heze : slamat hari raya sis...