Saturday, November 14, 2009

PuLaNG Ke PaNGKaL JaLaN...

Salam bersahaja buat semua...

Sejak kebelakangan nie aku agak sibuk dengan urusan kerja. Kat PAVES aku tolong mereka wat ISO setelah main kerja aku (FBI) selamat aku settlekan. Dan bila lunch ataw lepas lunch aku sibuk dengan persembahan yg akan berlangsung pada isnin nie... adoai... sebab tue aku nyer farm sampai busuk wakakak sedar tak sedar rupa2nya fb dah kena block kat IKRAM. Kompom ramai yg dok bising bila kena block yer arr rata2 ramai staff IKRAM dok gegeh berladang wakakak. Aku? tak der hal sebab aku akan berhenti dan tak der masalah kalau kidup tanpa ym or fb pun... cuma rasa cam rugi jer kalau tak wat blog. Yer arr... hanya di blog jer lah aku dapat luahkan apa yg terpendam selama nie.

Apa pun insya'allah aku tetap membuat coretan di sini... kalau tak banyak sikit...

Arie nie apa aku buat? owh... memandangkan aku cuti arie nie, di kesempatan cuti nie aku gegeh dok cat bilik aku... letak kaler per??? kaler lavender. Antara warna kegemaran aku. Nak letak kaler biru rasa cam jemu plak yer arr... umah lama aku dah letak kaler biru. Sajer nak deco bilik walaupun hujung bulan nie aku akan pindah. Pindah ke mana??? pulang ke ganggang lew kekdahnya.

Sebenarnya kerja baru aku tue lebih dekat dengan rumah mak aku, so aku ambil keputusan nak menetap kembali dengan keluarga. Rasanya cukup2 lah aku dok berjauhan dengan keluarga. Sekurang2nya aku akan kembali ke pangkal jalan wakakak. Erk... cam teruk jer pangai aku kan bila cakap cam tue... tetiba teringat plak kata seorang teman... jangan malu tuk berubah... malu???? pada aku tak perlu malu... aku lebih suka menggunakan ayat... tak salah berubah tuk kebaikan...

Lepas nie aku akan tumpukan sepenuh perhatian terhadap kerjaya, minat dan keluarga aku sendiri. Cukup2 lah aku enjoy sakan.

Kalau korunk rasa korunk tue rakan aku, apa yg aku harapkan adalah kemaafan dan doakan kejayaan aku yek...

1 comment:

farish H said...

keje rjin2 taw..kawen jgn lupe aku muhahaha