Thursday, December 17, 2009

RiNdU KaT ReMY...

Arie nie kerja cam biasa... sampai opis mula sibukkan diri yg tak berapa nak sibuk... siyez... kat sini kerja tak der lew banyak sangat aku banyak bersantai... kalau ada kerja dengan pantas aku siapkan kerna aku tak suka wat kerja tangguh2.

Owh yer... tadi aku ada dapat sms dari REMY.COM wakaka rindu nyer aku kat dia... sms yg ringkas dan agak mengelikan hati aku gak...

"AKAK QLA SOMBONG"

Sombong ker aku??? mana ada sombong remy oittt ang tak taw betapa rindunya aku kat ang... ingatkan masa gath pengangkutan awam tue ang ada wakakak wahhh slumber jer aku namakan gath wakakak.

Bukan sombong ataw per cuma tak berkesempatan nak wat mana2 site visit... kan baru start kerja kat tempat baru so banyak benda nak kena study... dah rasa cam student pun ada ni taw wakakak...

Key lah nanti bebila free aku update laie key... sajer tangan gatal nak type kat blog wakakaka

6 comments:

farish H said...

kat akuw?:p

H.R PuTeRa YuSoFF said...

blog qlah ni puitis la. kna bukak kamus sanskrit. hehe ;)

Eazy Izzuddin said...

oh...
msg jg la
akak Qielah sombong
hehe
xD

Hezesuze said...

uik rindu kt remy je ke?? hehe

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rindu gak kat korunk lew huhuhu

Remy.com said...

wah x sangka akak qla rindu kat remy gak, ingatkan dah lupa...

huhu, dr 17 december bru skunk remy comment kn, misshh u deer...