Sunday, January 10, 2010

OuR FaReWeLL BrEaKfAsT At IkRaM

Cerita dah basi hehehe tapi pada aku idak lew basi nau sebab aku masih ingat laie. Alhamdulillah akhirnya Allah perkenankan doa aku untuk mencari rezeki di tempat lain akhirnya. Syukur Alhamdulillah... terima kasih kepadaNYA kerna Dia Maha Mengetahui.

Tanpa berlengah lagi aku terus pm Fara, bertanyakan pasal contoh surat resign. Maklum arr wat pertama kalinya aku kerja nie kira cam formal arr... selalunyer aku nak berhenti men berhenti jer hehehe.

Setelah mengadakan perbincangan dengan Fara dengan pantasnya dia send kat aku surat resign. Yang kelakarnya aku hanya perbetulkan date sahaja yang lain2 sumer sama dan yang paling lawaknya... yg kemungkinan besar orang akan kata aku dan Fara telah mengadakan pakatan bersama-sama tuk hantar notice.

Bezanya Fara dah hantar manakala aku baru nak hantar. Atas perbincangan dengan Hj. Zamri, beliau cadangkan aku letak back dated itu pun atas jasa baek majikan arr. Aku pun call kak ina dan tanya dia samada boleh ataw tidak. Alhamdulillah kak ina setuju dengan cadangan tersebut.

Maka dengan itu kecohlah bahawa aku dan Fara akan berhenti kerja (nie kat Central jer) dan tergemparlah IKRAM yang aku nak berhenti kerja. Masing2 dok call dan kalau bersua muka mula arr tanya ngapa???? adoaiiii penat nak jawab... jawapan : jodoh dengan ikram sampai sini jer hehehehe.

Terima kasih pada Central sebab buat Farewell Party (kekdahnya wakakak) tuk kami... kat bawah nie ada pic so layan jer arr...


-KAMI SAMA2 LETAK JAWATAN... SELAMAT TINGGAL SEMUA...-


- DENGAN PN. SARINAH... TERIMA KASIH ATAS SEGALA TUNJUK AJAR, MAAF ATAS SEGALA KESALAHAN YANG TELAH DI LAKUKAN. BELIAU MERUPAKAN BEST FREN MAK LANG AKU HEHEHE. KAK INA NIE BAEK SANGAT TAPI BIASA LA... SEDANGKAN LIDAH LAGI TERGIGIT INIKAN PLAK KAMI... BIASA LER APA YANG BERLAKU TUE... MASING2 ADA KELEBIHAN DENGAN KEKURANGAN. APA PUN NADIA MINTA MAAF SESUNGGUHNYA YANG BAIK DATANGNYA DARI ALLAH DAN YG BURUK ADALAH KELEMAHAN NADIA SENDIRI.1 comment:

Hezesuze said...

ni bila punya farewell ni beb???