Monday, March 15, 2010

ChiKeN PoP @ DeNGgi???

Salam buat semua...

Arie nie aku masuk kerja macam biasa setelah balik dari berjimba2 di cameron highland dan outstation di JB. Gambar masa kat cameron aku dah load kat fb so nak tengok, tengok arr kat fb... kang kalau rajin aku load arr kat sini.. kalau....

Sejak balik dari JB badan aku terus kuar bintik2 merah. Mak kata kemungkinan chiken pop... adoaiii tak kan kena laie kot.,.. dah tua2 kena gak kew??? malam langsung tak leh nak tdo...asyik rasa gatal jew... makanan sumer kena pantang larang... tension tul aku...

Tapi aku tak sure laie samada kena chiken pop ataw kena denggi... tengok arr dalam minggu nie ... kalau free aku g lew klinik... tengok keadaan.... harap2 tak der yg serius...

3 comments:

:: iManja :: said...

u dah penah kene ciken pop ke b4 this?..org kata kalau tk kene satu badan....mungkin akan kene lagi...

ha denggi bahyer nok...better cek cepat...demam skali ke?

cikhajar said...

hoo ciken pop.. aku duk bace ciken chop....

Hezesuze said...

whoiii g check arrr...
tkot penyakit len plak...huhu