Wednesday, May 26, 2010

BiRu MaTa HiTaM Ku...

Wahhh gegeh aku pepagi laie dah bersemangat nak g opis... mesti ada yg tertanya2 kan nape??? selain dari sebab nak siapkan report, aku tak sabar2 nak ceritakan kat korank pasal malam tadi....

Malam tadi merupakan satu pengalaman yang tak pernah aku terpikir akan berlaku dalam hidup aku apatah laie nawaitu...


Al- Kisah...

Memang sejak kerja kat sini aku lebih suka balik lewat dari kebiasaan... kalau ikutkan time kerja adalah dari jam 9.00 am - 5.30 pm tapi memandangkan jalan agak jem nak sampai ke kg melayu subang tue aku lebih suka balik lambat... lambat tue paling kuat pun kul 9 malam... aku pasti ramai antara korunk pun naik menyampah kalau nak tempuh jalan jem kan...

Semalam aku sebenarnya dah set nak balik kul 7 malam... tapi sebab terlalu leka buat kerja alih2 tersedar dah jam 8 malam apa laie... kemas2 apa yang patut... lepas set alarm, aku gegas ke parking lot...sampai jer kat parking lot hati dah panas tengok pintu kete dah tersepit ... kalau sebelah jer tak per lah juga... so aku leh masuk melalui pintu yang laie satu... nie kiri kanan... hati dah panas... mongok tul... cam ner lew leh dapat lesen memandu tah... parking senang cam nie pun tak reti...

Tapi kereta sebelah drive nie enjin berbunyi tapi tak nampak dalam arr plak... orang dalam kete nie tak kan tak nampak aku kot... cam ner aku nak masuk???? last2 aku nekad intai dalam kete dia... saper suh tinted kete kan dah menyusahkan orang laen... mangkuk ayun tul!!!

Aku pun tekap kan tangan kat cermin kete sebelah co pilot... berderau jantung aku... erk.... betul kew apa yg aku lihat???? terus aku membelakangkan kereta tue... astrafirullah al azim... beristifar panjang aku... haaa... korunk pikir apa yg aku nampak???

Aku dah tak taw nak g mana dah... lama gak lew aku dok berdiri tepi kete tue... tenangkan diri... jantung berdegup kencang giler... aku pandang tangan aku... wahhh!!! dah mengigil... adoaiiii naik seram sejuk aku...

Korunk taw apa yang aku nampak??? aku nampak sepasang kekasih dok berasmara dana dalam kete tanpa pakaian... erk... maksud aku baju sumer dah tak der arr... bahagian bawah??? erk... tak nampak dan tak sanggup nak tengok wakakaka sebab per???? owhhh... aku tak taw lew kalau sebahagian orang kan... mungkin ada yg akan perhatikan bebetul tapi dalam kes aku nie, aku rasa orang yg suka tengok citer lucah sekali pun mesti tak nak tengok ...sebab... pasangan yang dok bercumbu damba... dok wat projek dalam kete tue adalah lelaki key.... LELAKI!!! (tak nampak tak taw lew wakakak)

Cam ner aku taw lelaki??? dah aku kata aku nampak badan jelas giler... aku rasa cina kot sebab putih melepak jer wakakak mana ada buah dada... adoaiiii yang peliknya cam ner ler depa leh tak sedar aku ada kat situ??? siap skodeng laie depa wat projek!!! bangkai kurap tul lew... tapi... yer lah kalau nama pun dah dalam 'dunia keasyikan' orang sekeliling mana depa nak hiraukan tul tak...


~ lokasi yg sesuai walaupun... ~

Last2 hampir 15 minit aku dok cuba tenangkan diri, aku ambil tindakan berani... yer arr tak kan aku nak tunggu depa 'selesai' kot!!! terus aku dok ketuk kete depa kuat2... mampus arr walaupun pakai honda dulik per aku!!! biar kemek kete depa... dah ko rosakkan mata aku per kes!!! tak pasal2 jer biru mata hitamku (wahh tetiba teringat shahir nyanyi lagu nie wakkakaka)

Lepas aku ketuk kete depa bergegar kete wakakaka kompom mengelabah kan wakakak terbantut hajat !!! wakakakaka cam caker jer... mereka mengambil masa agak lama lah juga nak bukak tingkap... sampai aku ketuk kali ke 3 baru depa buka tingkap kete... tu pun sebelah driver jer... apsal tak buka tingkap sebelah co-pilot???? sah2 tak sempat nak berpakaian lengkap kan!!! yang aku angin... suara jer yg aku dengar... muka tak nampak...

apahal?? (kemain laie ayat kan....)
wei.... boleh tak u parking kete u nie bebetul sikit!!! sekarang nie i nak keluar... (sabar... sabar...)
lu nak kuar... kuar arr... yg lu ketuk kete wa apa apapasal??? (sorry aku tak taw nak slang cina)
mangkuk!!! (tah dia paham ker tak tah) ko parking kete rapat dengan kete aku... cam ner aku nak kuar pintu tak boleh bukak!!! (amek obat...)
ala... bising arr... (terus dia masuk gear)

Aku ingatkan dia nak masuk balik... just reverse jer tup2 terus bla... wakakaka wat laie maksiat sumbang amek ko... aku dah lew panas ngan apa yg aku nampak... bahasa tu plak kasar...

Aku apa laie terus start enjin kete tak sempat nak tunggu enjin panas terus bla... yer arr dah arr kat depan bangunan opis aku nie ada club... (para kaki clubin... leh arr g wakakak)kang watnya dia panggil geng dia tak ker nyaya aku...

Dalam kete aku dok beristifar panjang sampai umah... giler arr tak pernah2 aku nampak kali nie amek ko... aku tak nafikan akan kewujudan golongan cam nie tapi kot yer pun ko nak wat projek, jangan ler kat parking kete... dan aku tak sangka sama sekali yang perkara cam nie aku akan nampak adoaiiii....

Samak biru mata hitamku...

5 comments:

El-Zaffril said...

Ustazah... lain kali minta IC sekali erk.... mesti lagi gelabah depa weh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

el : wakakaka takut kang depa tarik aku lak kang x pasai2 jer wakakaka

Eazy Izzuddin said...

wah!, yg pelik x kan depa pasan isk3...gila ah zaman skang..xD

Hezesuze said...

adusss! nape xcall sis..bleh ar tumpang sekaki tgok aksi lucah depa...hakhakhak

||| PöJìé PööH ||| said...

Ohoiiiii... Bestnyer!
Awat hg ketaq tgn?
Klo aku la Qiela ketaq tang laen bila tgok show pree lagu nih..
Hahahah!

Pssst!
Nk tnya nih, hg baru update blog ker ataua ku yg xperasan update hg skrg?

Love,
PojiePooh Abdullah