Monday, May 24, 2010

KeLu... SeNGaL TuL LeW...

Hari nie masuklah hari ke 2 aku on YM... on jer berdesup pm masuk.. sorry lah bukan tak nak layan... tapi rasa cam tak leh nak layan... (keji kan statement...) sebenarnya aku bukan ada mood sangat nak men Ym balik nie... on pun sebab aku bukak email... tup2 tengok jaja pm... mekasih beb sebab sudi pm aku... banyak gak lew yg kami sembangkan...

Arie nie buang mana2 email yg rasa dah tak di perlukan laie... tup2 dapat pm dari seseorang... wah... tak sangka dia masih ingat aku lagi... agak kekok gak lah bila nak bersembang... dah tak macam dulu... penuh gurau senda... bak kata orang macam nak mula berkawan... haaa macam tu lew keadaan kami...

Lepas dia kuar (nak makan katanya) aku pun cam biasa... buka blog kak senduk sambil baca blog2 rakan yg laen... aku bukak blog kak senduk nie sebab nak dengar celoteh dj jer hehe (mampus kalau kak senduk taw)

Tup2 dapat sms "no nie yek" hehehe automatik tersenyum... sebab tak sangka dia akan sms... terus capai tepon opis... niat hati nak kenakan dia... ringing... tak der org angkat... aikk... baru sms dah x angkat... dia x nak angkat sebab no kl kew??? hmmm...

Cek id dia kat YM nyala ker tak... aikk... tak nyala... hmmm... dah malas dah nak bg feedback...

Tapi hati tak sedap... try laie call... memang niat kalau kali nie tak angkat gak... lantak arr malas dah... (kejam kew?) sekali dia angkat daaa...

Kelu seh!!! aku dah tak taw nak cakap per...

Assalammualaikum...
Wa'alaikum salam...
Bz kew???
Tak lah...
Nape tak angkat???
G toilet (lepaskan sms dulu baru g toilet nampak hahaha)
owh... (dah start kelu... bengong tak pernah2 aku kering idea terus ilang idea nak sembang... kutuk diri sendiri)
kenal tak??? (akhirnya wakakak tapi cam poyo jer kasi soklan cam tu kan wakakak)
kenal....
saper??.... (muskil plak... xkan kenai kot... aku pakai no opis nie...)
sesuci.... lebaran.... (terus gelak... hampeh... tapi suka plak dengar dia gelak... bengong aku nie)
ceh!!! (dah gelak gak nie... pastu dah tak taw nak cakap per...)
pakai no opis eh.. (tak arrr... ni pakai no kedai makan kat tempat awk makan tadi tue wakakaka laie mau tanya kan...)
ah'ha (layankan jer)
bos tak marah kew???
tak kot... (adoaiii time nie aku dah tak tahan nak gelak... gelak sebab aku rasa cam sengal jer tetba jadi malu plak nak sembang ngan dia...)
hmmm... betul lah no tue.. (tetiba baru nak bg jawapan wakakak)
hhaaa... no tue arr bulan lepas sms tapi tak reply2.... yer lah org dah delete no sy... (majuk plak adoaiii lemah lutut wakakak)
erk... errr... er.... tak arr... org upgrade hp... no ilang... (caker tetiba gagap plak..)
upgrade baru...
yer lah... yer lah... hehehe er... k lah nanti call balik... (terus aku letak phone...)

Siyezzz aku dah jadi pemalu plak nak sembang ngan dia... adoaiii apsal eh??? lemau tul arr... wakakaka letak jer phone aku dah termenung... apsal jadi cam nie??? tak pernah2... mongok tul... kalau tak ada jer yg akan aku bahan kan dia... tapi skrg nie dengar sore dia jer terus dalam atie cakap 'matangnya sore mamat neh"

Wakakaka kalau lew dia taw mampus aku... mau setahun dia gelakkan aku... sib bek dia jauh so nak gelak... gelak arr sebab dalam phone jer kan... idak lew malu sangat wakakkaka

Anyway... nak cakap syukur alhamdulillah masih ada laie rakan ym yg sudi berkawan ngan aku terima kasih bebanyak eh....

2 comments:

El-Zaffril said...

Aku sudi je kawan dengan kau Qilla... kau je yang senyap...

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ade mase singgah lah ke blog saye.. :)