Wednesday, June 30, 2010

DaLAM HaTi aDa TaMaN...

Alkisah semalam...

Lepas abis kerja aku terus shoot ke Taman Dato Harun... wat per??? hah!!! per laie jumpa dak dodolz arr... siapa dia??? inilah orangnya....


~ mungkin ada yang masih ingat suatu ketika dahulu aku ada buat satu fotopages, pasti akan ingat gambar nie wakakakak ~

Kenapa aku jumpa dia? sebab semalam dia baru balik dari kedah setelah 2 bulan kerja kat sana... paling tak best bleh plak dia tinggalkan adik kesayangan aku si remy a.k.a kontel kat sana dengan alasan si remy nak cari bini kat sana... adoaiii...


~ ko tak balik gak minggu depan siap ko!! aku ada plan baek punya ngan dodolz... ~

Aku lepak ngan Apul kat char kew tiaw Kampung Medan sambil makan. Pergh!!! banyak citer panas dapat di kongsi bersama... dari kisah aku sampai lew kisah budak2 yang pernah aku kenali satu ketika dulu. Heh!!! walaupun aku dah lama meninggalkan dunia cyber sekali gus chatters tegar di gugurkan wakakka aku tetap taw apa yang berlaku.


~ kaki maki dalam room wakakaka saper tak tahan dia dulik per... memang kaw2 kena wakakaka ~

Paling best adalah part si dodolz nie... banyak tul kenangan aku dengan mangkuk ni!!! kenal lama giler tapi alhamdulillah arr hubungan tetap terjalin dengan baik... dak dodolz nie kira sahabat baik aku gak lew... kalau dah jumpa, walaupun hanya berdua, gamat dengan bahan membahan antara satu sama lain. Dulu aku di kenali sebagai "Ratu Bahan" saper tak tahan bahan boleh bla... nyah korunk dari room wakakak aku dulik per... kenal ker tak... kalau kaki sentap laie aku suka bahan... budak2 chatters kenal lew saper aku.


~ ratu bahan dunia chatters... kalau tak tahan kena bahan jangan men ym... gie lah mam... ~

Berbalik pada citer masa aku lepak semalam... tak sangka aku dengar jer citer dia... terus aku bantai gelak guling2 wakakakaka kalau tak pikir yang aku ni pakai baju kurung dah sah aku gelak guling2 kat situ gak... tapi sorry arr apul... aku dah tak leh nak tahan gelak dah semalam... memang lawak giler...


~ tetiba jew terasa nak transform jadi budak kecik leh gelak kaw2 nyer wakakaka ~

Kepada para pengunjung semalam, very da sorry eh sebab aku gelak memang tak ingat nyer... terlepas... dak dodolz ni wat lawak... saper sangka muka ganas dalam ati ada taman wakakaka

Balik umah terus tengok citer "Adnan Sempit" wakakakaka


~ rasanya aku tengok citer ni ngan apul dan remy kot kat pyramid wakakakaka ~

Masa aku gelakkan dak apul nie muka dia comei jew antara nak tergelak sama ngan menaham malu sebab kena bahan ngan aku... berbakul2 kena maki tapi aku tetap gak nak gelakkan dia wakakka

*tajuk utama gelak... rahsia!!! sebab dah janji wakakakak

Sebelum balik member siap sound aku laie bila aku cakap nak wat n3 kat blog pasal dia wakakak

"Ko, qiellah... kalau ko bocor rahsia memang ko kena!!!"

Wakakaka comei jew nak sound2 aku wakakak last kena pelangkung aku sekali sebab gelak tak ingat donia nyer pasal wakakakak

Apa pun dodolz... ko jangan risau... rahsia ko selamat kat aku... aku bahan sikit2 jew ni wakakaka

Agenda jenayah kami seterusnya adalah nak wat serangan hendap kat rumah bella... saper bella???


~ inilah bella... sayang kat dia... dulik per org nak cakap pasal kita yg penting kita, dan org2 yg terdekat shj yg taw saper kita... gie lew mam mereka sumer tue... sekali ko men bangsat ngan aku... seumur idup aku ingat!! biar mulut jahat asal hati baik... baik kategori mana? jahat kategori mana? biar Allah shj yg taw... ~

Plan nak serang umah bella nie sebenarnya aku dah buat dengan Jaja dan Miskim, sekarang ni tambah plak dak dodolz ni alamatnya roboh umah ko bell wakakakak

Pesanan buat bell... jaga mangkuk tandas bell kang dak dodolz ni datang roboh mangkuk tandas wakakakaka

Addiosssssssssss..........

3 comments:

Hezesuze said...

amboi ratu lesung suka bahan org ek....haishh anak dara gelak guling2...xelok tau...hahahaha

xkenalmakexchenta.blogspot.com said...

adnan gempax de...

cikhajar said...

nak ikot nak ikottt nak ikotttttt