Wednesday, June 23, 2010

LuNCh GaTh UmaH SiS HeZe...

N3 kali ni aku nak ceritakan pasal pertemuan aku dengan budak2 putus fius dan lah beberapa orang laie yang turut serta. Gambar??? sorry guys... aku lupa nak bawak nanti lew kot2 rembat kat blog sis heze ngan dak boboy hehehe

Arie Sabtu (19/06/2010) masa aku ngah gegeh dok berkebun dan memasak (kat fb lew) sambil tengok VCD Full House yang aku pinjam dari Ms Ong (dak opis), tetiba aku dapat satu sms dari sis heze yang ajak datang umah dia arie esok jam 12 tengahari... ada hal katanya.


~ gegeh aku tengok sampai larut malam... ~

Terus aku try roger rizz, ngan remy sebab aku tak taw jalan ke rumah sis heze. Remy tak dapat join sebab ada kenduri kat umah neneknya... leh plak dia ajak aku p rumah nenek dia hampeh jew wakakak bukan tak nak gie masalahnya dah janji ngan sis heze... dak plewod plak memang tak dapat nak join sebab keje... (bangla pun taw cuti arie ahad key wakakak). Last2 aku roger dak pojie... wahhh sib bek dia pun gie gak umah sis heze... so janji jumpa kat petronas kat ngan i-city...

Ahad (20/06/2010)

Hari yang di janjikan tiba... aku gegeh kuar umah senyap2 tapi malam tadi dah gtaw arie nie nak kuar g shah alam... Kuar umah tepat jam 11 pagi sebab janji ngan pojie tunggu kat petronas i-city tu kul 11.30 pagi. Aku ikut highway malas nak ikut jalan dalam, jalan nyer jalan aikk... x jumpa plak petronas yang ada donkidonut...cari nyer cari last2 aku tersadai kat petronas unisel wakakak... jumpa pojie kat bus-stop... kami konvoi gie umah sis heze... rupanya umah dia kat jalan kapar kekdahnya wakakak aku ingat kat pandamaran wkakak

Sampai umah sis heze tengok2 dia ngah dok masak wakakak siap x mandi laie key wakakak musyuk!!!!! akhirnya aku sampai gak umah sis heze...

Pojie dah kurus key!!! jeles!!! jeles!! pojie bawak kwan dia... nama kaisara aku lom terjah laie blog dia... dan ada plak anak pojie... comei giler... tapi mak aiii... kuku panjang giler!!! dah cam kuntilanak lak wakakaka nama tak menahan key... prada kekdahnya comei sangat aku suka nengok bulu dia... belang2 hehehe.. sejenis anak tupai... agaknya aarr hehehe

Tunggu nyer tunggu aku tanya lew sis heze... siapa laie yang datang dia cakap rahsia!!! adoaiiii aku ni yg lomah nie men rahsia2 plak.. ngah dok sembang2 tetiba ada sebuah kete satria neo sampai... pergh!!! kepala otak dok pikir saper kawan2 aku yg naik satria nie????

Keluar jer jejaka dari kete satria tue terus jatuh rahang aku... mata agak tidak berkelip... jantung tetiba jer terasa cam tak berfungsi... muka nie aku kenai!!! tapi... apakah..... erk... betul kew??.. hmmm.... eh... pandang laie sekali... eh... betul lew... ah'ha lah... cepat2 aku duduk balik mengadap makanan sambil mata dok memandang ke arah pintu hohoho....

Sekali masuk plak mamat tu aku dah cam nak terguling2 dah masa tu ... yer arr masa aku tengok karate kid tu patutnya dia join sekali tapi tak jadi segan katanya... masa ni rasa cam nak hempuk jew kekdahnya...

Saper??? saper laie dak keboboy lew wakakaka


~ gambar di ambil kat apartment boboy...~

kami pun bersalaman ala2 mesra gitu tapi dalam hati aku taw masing2 dah nak tergelak bagai... akhirnya bila aku pandang dia, dan dia pun pandang aku apa laie... aku rasa dewan kecik sis heze bagaikan nak runtuh gayanya wakakaka dah tak tahan beb... taks angka akhirnya dapat gak aku bersemuka ngan dak boboy nie... siyez dalam blog dia nampak cam comei jew ... kecik jew orangnya tapi bila face 2 face mak aiii... nape dia nampak cam dewasa jew??? wakakak tinggi lak tue... matang jew gayanya wakakak aku dah tak tahan nak gelak terus gelak...

Kami terpaksa tunggu laie... saper??? dak botak... si jejaka Mahakarya Cinta wakakaka saper laie dak el lew... dia mai ngan adik dia... sampai jew terus baca doa dan melantak... memang sedap masakan sis heze... aku plak dah terembat sayur..d ah abis sayur tue... baru nak tambah sayur... baru terperasan ada plak udang kering hohoho... aku dah termakan!! alamatnya malam kang tergaru2 lew aku jawabnya (memang!!!) terus tak jadi makan... paling best aku tengok el ngan adik dia makan... memang berselera sungguh tengok depa makan... tak rugi kalau bawak gie majlis arr... aku yg tengok depa makan ni terasa plak nak makan balik wakakakak tapi tak leh arr dah stop makan kan...

Apa pun thanks sis... memang sedap!! very da kampung...

4 comments:

bOyFeiZ said...

hahahaha.. hampes sis..siap bangun leh terduduk balik...wakakakaka

||| PöJìé PööH ||| said...

Amboiii sempat ang bgambor sama bboy tuh, aku xsempat pun. hahah!

Love,
PojiePooh Abdullah

Eazy Izzuddin said...

x sempat pun update psl story neh...
xD
tgg nk rembat dr blog sis heze
hehe

Hezesuze said...

alaaa gegeh nk update blog gak ek tanpa picta ....hehehe

k t akak send picta...now zaquan da kuar hospital...yihaa!!