Friday, June 18, 2010

WaYaNG SeDuNia... KaRaTe KiD

Semalam, sebelum abis kerja aku gegeh dok mencari saper yang akan bakal aku heret p temankan aku tengok wayang citer karate kid...


~ nak jugak tengok...~

Ni sumer gara2 dak adik lew... dia dah p tengok ngan kawan2 dia sebelum nie pastu dak ayyum plak dok bakar2 aku cakap citer ni memang best.

Pastu plak tengok kat fb banyak palk yang cakap citer ni memang best giler... wah... tak leh jadi nie...

Terus on ym dok cari saper2 yg aku rasa leh ajak p temankan aku wakakak dalam pada dok usha mangsa... aku plak teringat malam ni ada citer korea kat tv8... adoaiii citer per? legacy brilliant... adoaiii part best plak tue...


~ best!!! suka citer nie... pas mandi terus melekat kat bilik... on tv 8, sambil baca novel sementara berita mandrin abis... sanggup tu dengar wakakak ~

Aku sempat tinggal kan pesan kat dak adik suh dia tengok citer ni balik kang aku nak dia citer balik huhuhu...


~ suka gak ngan pelakon dia... ~

Akhirnya aku berjaya meracun Miskim dan Jaja hehehe... Jaja plak sanggup tu abis kerja jam 7.00 mlm terus naik bas g ke OU... Miskin x yah cakap arr umah dia sebelah jer ngan OU... ajak tengok kat pyramid hampeh!!! tak taw jalan katanya...

Sampai OU tepat jam 830 malam... aku tengok Miskim dah siap beratur dah kat GSC...


~ ada kew Miskim dalam ni wakakak? ~


~ tiket kami ... depan pun depan arr asalkan dapat tengok... ~

Memang tepat2 masa... masa aku ngan Miskim dok beli tiket, Jaja pun dah sampai... tapi kami masuk agak lewat sikit... dalam hati dok berdoa jangan lew start laie citer tue... sebabnya kami terpaksa mencari Jaja yang tersesat dalam OU wakakaka aku dah macam orang giler kat tetengah tu dok cakap kat tepon sambil panggil Jaja wakakak siap2 angkat tangan laie... si Jaja plak leh tak nampak... adoaiii... last2 jumpa gak... apa laie berlari lew kami masuk dalam panggung wakakak...

Nasib baik masuk cite lom start ngah iklan... terus tak pandang kiri kanan... terus cari tempat... sekali pusing belakang... mak aiii...kemain ramai umat wakakaka


~ best tengok budak ni berlatih... Jakie Chan plak makin tua... ~


~ sanggup dia bersusah payah semata2 tak nak orang buli dia... tapi aku suka tul budak yang buli dia tue... ada style arr hehehe besar kompom encem ... asal jangan besar nanti jadi gengster dah arr wakakak ~


~ kemuncal citer... memang best giler... tu lew budak cina yang aku kata ada style tue hehehe aku bagi 5* utk citer nie...~

Balik dah jam 1 pagi baru sampai umah sebab kami singgah gi makan dulu... char kew tiaw, sup, tauhu bakar dan sotong goreng tepung jadi pilihan Jaja dan Miskim... aku??? fresh oren sudah....

Sampai kat umah per laie masuk senyap2 lew sebab dah lebih time wakakak sib bek abah dan mak dah tdo... aku lak awal2 laie dah amek kunci spare umah wakakaka... masuk bilik terus... turun bawah mandi... (tu pun slow2 wakakak) takut abah dengar kang... panjang plak "kuliah subuh" (kojaq nyer anak wakakaka)

Bila pikir balik citer ni cam ada persamaan ngan citer...


~ mungkin di lakonkan semula kot hehehe lebih kurang jer arr ~

p/s : thanx to Jaja & Miskim sebab sudi temankan... sorry tak der gambar (walaupun camera dah bawa) sebab tak sempat nak snap...

4 comments:

cikhajar said...

taper tayah gambo..muka aku comot berlemuih.. muahahaha aku rasa mcm malam ni nak g tgk lagi jekkkkk.. owhhh nehhiiiiiii

bOyFeiZ said...

hahaha..nanti ada karate MUMMY..

senjata: lesung
pelakon: wakakakaka girl..

hahahaha.. *larikkk!

El-Zaffril said...

Kau bukan nak ajak aku

Eazy Izzuddin said...

g x ajak..
ehehe...
naseb tgk kali due ajak
hehe