Tuesday, November 9, 2010

HaPpY BiRTHdaY To My MaK... We LoVe U...

Tadi citer pasal baby aqil dan aku... kali ni plak aku nak load pic masa celebrate birthday mak aku semalam... yang ke brapa? rahsia katanya... (sebenarnya dah lupa wakaka) memandangkan kami semua ni macam tak berapa nak ghairah bab2 celebrate birthday nie... (motip sebenar, sememangnya tak nak celebrate sebab tak nak ingat umur makin meningkat huhuhu) kami bercadang just belikan sebuah kek tuk mak...

Memandangkan dak qayyum kat uitm dan tengah exam, so tak der lah nak amek dia... so kali ni celebrate ala kadar jer... just makan kek jer... lokasi kat umah dak e... sebab baby aqil dah tdo...

So, enjoy jer lah eh...


Kek sponsored by my adik... husaini...


Happy birthday mak... moga yg terbaik akan sentiasa menjadi milik mak... kami semua sayangkan mak...


Mak : buat apa lah susah2 beli kek ni... yg penting anak2 mak semuanya jadi anak yg soleh dan solehah...


Tengok tue dak adik... adoaiii sibuk jer nak jugak...


Tengok lew aksi dak adik dok mengendeng tu sumer sebab tahun depan nak kek lew tue... dia jer dah 4 biji kek dah abg dia belikan... sampaikan abg dia cakap 4 tahun dak adik x leh celebrate hahaha


suasana yg sangat simple... yg penting bahagia... insya'allah...


Keluarga Bahgia...

3 comments:

Hezesuze said...

wah kek SR tu..terliuh dah nie huhu

Jey Yusuff said...

agak lama x dtg sini. happy bufday 2 mak cik qlah

Eazy Izzuddin said...

happy birthday...
hehe
akak..
rndu..
xD

Entry Baru:
*CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*