Sunday, February 22, 2009

bUKa PoSe...

Nampak sangat ler aku nie tak leh wat kerja bebetui tanpa gangguan atawpun tanpa kerja sampingan wakakak ada jer ler yang aku nak buat ataw loadkan adoaiii... mentang2 ler satu program dah siap. Alhamdulillah akhirnya program database aku berjaya juga di siapkan... siap leh run gie... nie semua gara2 bangun dari tdo siap mandi laie... betul ler kata orang kita nie tak boleh berfikir dengan tenang andai diri di selubungi amarah lebih2 gie bila amarah tue tak dapat di luahkan... bila tak dapat di luahkan satu apa pun tak leh buat... cam aku arie nie... kalau ikutkan leh jer aku settlekan aku nyer syntax program tue sebelum lunch tapi sebab amarah dah menyelubungi diri terus terbengkalai... nie slumber jer aku bukak database bukak vb terus dapat detact mana silapnyer...

adoaiiii nadia... nadia.. slama nie ko sikit nyer cool tetiba plak ko leh terlayan perasaan amarah tue wakakak
biasa ler aku kan manusia biasa... sajer jer nak test tengok ada tak orang berani dekat ngan aku bila aku wat note 'jangan dekat!! jangan rapat!! aku ngah bengang nie!!'
so ada yang berani dekat tak?
so far tak der ler.. abg abzila tadi pun dok cakap sikit nyer jauh dari table aku wakakaka... kira ok gak arr ada orang sedar yang aku tak berpuas hati tadi kan...
macam2 arr ko nie...

Ni kat bawah nie aku ada letakkan pic masa kami berbuka pose tahun lepas... nie ler dak2 opis yang rapat ngan aku... dan nie ler satu2nyer gambar kami wakakak kesiannyer...

Tengok ler atas table kami wakakak makanan tak der ler banyak pun adoaiiii nie namanyer makan bila perlu jer bukan makan pakai lantak jer... mentang2 arr orang anjer jangan hentam jer weiiii wakakaka

Dari kiri : pp tembam gegiler wakakaka, fara (nie ler dak yg selalu berkompromi ngan aku bila masuk bab2 kutuk mengutuk terutama Pak Bedah ngan Awang Buncit tue wakakaka) Siti dan Yana....
Masa nie adalah time bulan pose tahun lepas... masa nie kalau tak silap aku, ngah sakit gg tapi sebab dah di jemput tuk berbuka pose di Equatorial Bangi (clinet banjer) nak tak nak g gak arr... sakit2 gg pose tetap pos arr...

2 comments:

menjadi aku said...

tetibe je aku rasa nak makan daging bakar yg tak jadi nak makan tuh...

rizz said...

ayoo qilah..buke pose ngn aku taw len x hahahaha