Thursday, February 5, 2009

GeLaK NyEr PaSai aKu HaMpiR2 TeRsUNgKuR DaRi KeRuSi KaT OpiS NeH...

Hari nie sesambil aku siapkan kerja aku tlah curik2 tulang (ngaku neh) wat blog dan baca blog org wakaka dulik per aku ingat aku nie mestin tak reti rehat? mentang2 ler aku nie bermasalah sikit dengan sistem pemakanan aku yang tah pa per tue amik kesempatan plak. Ada ketikanyer aku lah pekerja paling berdedikasi dan bermuhibbah di sini dan ada ketikanya aku ler salah seorg punca company neh kerugian wakakak. Biasa ler dah namanyer manusia, kalau ang nak sumer wat keje jer manjang ang cipta ler mesin. Mesin pun taw stop, taw meragam taw mengamalkan mogok wakaka.

PC yang aku pakai nie tak der YM, kalau aku nak on9 aku guna pc kat depan aku neh. Tapi aku malas lah plak nak on9 masa kerja tengah banyak neh. So, utk mengurangkan ketensionan aku, aku telah melawat beberapa blog rakan2. Paling mendapat tempat di hati aku nie adalah blog sorg rakan blog yg baru iaitu 'Kak Senduk' wakakaka...

Aku baca blog dia neh mmg bertambah2 ler putus fius. Kali nie mmg aku tak leh tahan bantai gelak jer. Dak opis pun pakat pelik nengok aku. Kali nie mmg dah tak leh nak kaber. Blog dia mmg lawak giler aku rasa program raja lawak astro pun tak macam dia. Dia type per yg di suka. Bahasa dia pun leh tahan 'lahanat' gak lebih kurang cam aku gak arr. Mmg dia type ikut suka dia jer. Kalau ada yg tak suka, ngumpat dia (cam aku ler nie wakaka) ataw per jer nak cakap pasai blog dia, aku rasa dia mengamalkan konsep yg sama cam aku iaitu "kalau angpa nak baca ker tak nak ker, nak maki aku ker, kutuk jer,ada aku kisah... g mampus ler... blog aku, suk ati aku ler nak cakap apa pun wakakaka'.

Tengah2 aku dok baca blog dia, ada ler beberapa entry dia wat aku tergelak2 sampai hampir2 gak ler aku jatuh terguling dari kerusi nie. Ada ketikanya aku dah tak tahan nak gelak gegiler aku terpaksa keluar dari opis wat2 nak g tandas, cakap di telefon (padahal hp tak berbunyi pun), wat2 nak g opis sebelah wakaka. Memang giler ler akak senduk neh (nak marah? marah arr... blog aku, suka ati aku ler wakakak). Kang kalau aku cakap sepanjang baca blog dia aku gelak ada plak yg cakap aku giler dah arr kat opis neh sumer kata aku ada sawan gelak. Bila aku gelak sorg2 sebab baca blog ataw men YM mula ler depa cakap 'hah... tue sawan dah datang arr tu' pergh!!! sesedap mulut depa jer nak jer aku ongbak kan.

Ok dah... aku nak sambung baca laie wakakaka... (sambung gelak)

4 comments:

Miss Reezberry said...

blog mane tu uolss..meh mak baca uolss...

Madu Beracun said...

thanks 4 adding my blog into ur list :)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

blog akak senduk ler saper nyer g yg berjaya wat aku gelak 1 arie nie wakakaka

MaS-HaNa said...

qie ko ingat kau sorang je ke jatuh tersungkur=))=))wakkakak aku ni ha rasa nak terkencing pon ada=)) kalau di tadah kencing aku maun boleh basuk sebiji bas=))wakakkakakkakak kak senduk memang kelas :*