Friday, February 27, 2009

PaNGai ToLoNG JaNGaN CaM CBai KeY....

Arie ni aku on9 hehehe... kat table kawan aku... on9 jer dapat pm mengatakan yang aku tak patut masukkan gambar 'seseorang' dalam blog tanpa kebenaran.

Pangai jangan cam palat leh tak??? bila aku tanya saper... sah2 dak nie dulu pernah aku jumpa, pernah wat palat ngan aku... kira tikam belakang... dia nie ingat aku tak taw tah apa yang dia dah buat kat aku. Aku bersabar jer sebab aku pikir dia nie dah tua. Pompuan nie bermuka2 depan orang kemain baik nak mampus... lembut ngalahkan sotong... tapi belakang cam kmak jer...

Siyes masa memula aku taw pangai dia (kes dulu) aku terkejut giler sampaikan aku bertekak gak ler ngan kawan aku... yer arr masa tue bila kawan aku sendiri yang cakap pompuan tua nie yang cakap sendiri kat dia, pergh!!!! aku rasa rahang aku jatuh sampaikan tak leh nak angkat arr...

Masa aku ngah marah tue biasa ler kan orang ngah marah mana nak pikir... rasa nak loding jer kali nie aku bukan nak kasi sikit2 kali nie aku memang suh dia beli jer pc baru tapi atas nasihat kawan aku nie terpaksa ler aku batalkan nawaitu aku tue.

Kes dulu dia nie ler master mind memporak perandakan hubungan aku ngan kawan2 aku, dia ler orangnyer yang dok dengki pasai hubungan baek sesama manusia. Adoaiii ko tu dah tua wat ler pangai matang sikit... nie sampaikan hal budak2 ko nak masuk campur per kes???

(pic aku rembat dari blog pojie wakaka oittt pojie aku nak minta kebenaran ang nie nak letakkan dalam blog aku wakakaka )

ko sbg sorg kakak arr (x layak) sorg yg lebih tua (g mampus) patutnya tunjukkan contoh yg baek pada adik2 nie ko plak pangai cam kmak

Huh!!! dia leh sound kawan aku komen pasai blog aku... wei pompuan!!! aku nyer blog... aku nyer suka ler nak letak pic saper... kalau aku ada gambar bogei ang pun aku letak jer taw (tu kalau aku dah sampai tahap tak berperikemanusiaan laie)

Laie satu... aku tak der masa ler asal nak letak gambar dalam koleksi aku nie, aku kena tanya sekor2 dok pm sekor2 dok tanya leh letak ker tak??? per jadahnyer!!! kalau ko dah dok menyelit bila orang lain nak bergambar tue secara auto matik ko benarkan gambar tue dalam simpanan ko... kemudian suka ati ler orang nak wat per ngan pic tue.. aku nie kira baek laie taw sebab tak edit pa per... kalau aku nie pangai cam gampunk dah aku santaukan jer ko taw... weiiii pompuan yg lebih2 ingat!!! aku leh jer dapatkan pic ko kalau aku nak taw... tapi takat gambar muka ko nie wat tercemar jer blog aku wakakaka... kalau ko rasa tak nak kasi kebenaran kat org pasai pic ko tue baek ko tak yah bergambar....

Kalau tuan nyer badan sendiri yang dok pm aku ataw call aku (dia ada no dan id aku) aku leh arr accept laie... aku leh delete entry tue dan say sorry kat tuan nyer badan... apa ada hal... kalau nak suh aku jumpa pun aku tak kisah arr... nak suh aku say sorry secara terbuka??? aku leh jer... nak suh aku wat press conference pun leh jer... cuma ada ker stesyen tv yang nak wat??? wakakaka

Yang bangang nyer... pompuan tua yang lebih2 nie... ko dah ler dok menyampai2... apsal ko sendiri tak cakap kat aku??? apsai tak pm aku... ok... memang aku jarang on9, tapi kan ko leh jer send off9 message... jangan cakap ko tak taw plak... bangang tul... no aku kan ko ada... apsal dah tak taw dah nak guna hp tue??? memang mangkuk tul!!!

Oiittt pompuan!!! kalau yer pun ko nie nak wat baik (kononnyer nak jaga kawan... cam kmak jer) agak2 ler weiii... kawan aku tu tak bersalah, yang nyer blog nie aku, yang dok menaip mengata memaki ni aku, so sound aku jer arr... apsal takut???? ko kalau nak buruk2kan aku tue aku tak kisah ler... aku tak matinyer kalau hilang kawan... tak luaknyer gaji aku... kawan2 aku sendiri lebih mengenali aku daripada ko... depa sendiri ada akai, otak yang di anugerahkan Allah tuk berfikir ... leh menilai mana yang baik dan mana yang betui... mana yang pangai elok dan mana yang pangai cam gampunk...

Pakal ler ko nie jauh teramat kalau tak arie nie gak aku shoot ke sana. Dah lama giler aku pendam nie ko wat laie... nie ler pangai dak2 ym... tak leh nak tengok org senang... x leh tengok orang bahagia sikit... mula ler ada PHD... dulu masa blajar tak nak plak kejau PHD tue nie dalam ym sebok terhegeh2 nak PHD.

Kalau akak senduk kenai ko kompom ko di hanjengkan wakakak di sundel kan wakakak adoaiiii pangai cam hanjeng!!! takat nak cari glamer ngan cara cam nie ko gie gantung tali pastue ko jerut jer leher ko tu wakakak...

Dak2 lama dah malas nak masuk room ngan pangai2 hanjeng cam nie ler!!! umur jer dah ningkat pangai cam kmak jer... aku sendiri dapat taw yang tuan nyer badan tue tak marah pun aku letak pic dia... yang ko pangai cam kmak nie ngapa???

Hah!!! ni dialog dari tuan nyer badan ngan kawan aku si KFC wakakaka (KFC aku kasi nama ko wakakka)

tuan nyer badan : tak pe la ..kalu qie letak tu tanda qie syg sy

tuan nyer badan: never mind
KFC : ook

tuan nyer badan: sy x kisah ....tapi kalu bg tau lagi best ...blh juga terperasan
KFC : ades

tuan nyer badan: kita hidup ni tak der kawan ..kalu kawan dlm ym pun kita nak marah2 ..adess baik jgn masuk ym

tuan nyer badan: sy ok je ...bg tau qielah tq ...sbb sudi leteka gambar sy

tuan nyer badan: tolong pomote sama tgh cari suami ...

Tuan nyer badan nie pangai dia memang tak berubah... wakakaka..... apa ada kesss beb???? ko sebenarnyer jeles yek aku tak letakkan pic ko???? ko nak aku letakkan yek??? wakakak

Mekasih KFC wakakaka aku wat penghormatan kehormat tuk ang nie wakakaka...

Aku very transparent ..
Kalau aku suka, aku akan cakap aku suka...
Kalau aku benci, aku akan cakap aku benci...
Kalau aku menyampah, aku akan cakap aku menyampah...
Kalau aku rasa cam nak maki, aku akan maki....
Kalau ko tak suka... ko g mampus...

Nie blog aku... aku nyer suka ler nak wat per... ada aku mintak ko bayarkan tenet aku??? aku aku guna duit ko??? bawak2 ler bertaubat!!! aku hanya akan meleting kalau orang dok usik aku... kalau ko tak usik aku, maka aku akan bersemadi dendiam dalam lubang kubur aku nie wakakak apsal nak join??? kalau manusia cam ko aku sepak pakai kaki jer arr... halau jejauh... tapi kira ko berminat gak lah yek baca blog aku wakakakaka

Kalau cam rakan2 ym dan blog aku yang leh terima cara aku dan kawan aku dengan ikhlas dan kerna Allah Ta'ala, aku sambut dengan hati yang lapang.

p/s: Ada gak aku bom yahoo nie kang wakakak biau sumer tak yah ym laie wakakaka wahhhh aku... terrornyer nak bom yahoo wakakaka....

8 comments:

rizz said...

uikss saba r qilahh emo sehh sabo3..kau hanj kan je minah tu :|

MaS-HaNa said...

waaakakakakak rizz.... tak leh rizz kene hormat... wakkakakka...

Kak Senduk said...

amboi kiah oi..naik hantu nampaknya...sabar kiah..sabar itew separuh dr iman sundel....

akak dah dapat bayangkan...rupa ko dah macam incredibel hulk dah..sabar nyah...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

caker akak senduk wakakak aku di katanya orang ijau wakakaka

sabar ler nie kalau tak dah lama mak tengyeh mulut bangkai tue ngan cili api 10 kilo nyah wakakakak

`S3R4CURlYl4` said...

`brani engko boom ym..
`kank bill gates dok ngetuk pintu uma kau..
`wakakakakakakakakak..

[-suziey-] said...

hahhah..sabo sabo..bw2 mengucap..buatpe nak bebel2 maki2 dia kat sini..g je kentot kat muka dia..msti pastuh baru dia tersedar :D

p/s: i think she is jelousy bcoz gambaq dia xde..lenkali tepek gbr dia skali..br dia xjeles..ekekke:D

hezesuze said...

aikk...n3 arini naik hangeng ke?????? sabo sabo sabo Qlah...patutla tak serang hendap blog ze...hahahaha

rupe2nya naik hantuuuuu...wohoooo

fia.COMEy said...

huuiiii qilla dah marah

aiiyooo...

adeh aku baca pon aku jd hangin la..

biar la, letak gambo tp, yg tanak tuh wat pe menyelit.. betoi tuh qilla...


kalau aku nye gambo ade..
lama da aku ckp.. ehh pemes nye,

gambo aku ade...

hehehhee... org dh tua memang cam gitu...

org yg muda nii, banyak kan minum air kelapa muda ye.. sejuk skit badan....

sabo jek la qilla.....