Wednesday, April 1, 2009

c3LuPaR SuNGgUH MoLoT Ko YaNg BeSaR Tu3 Y3K... NaK SaNGaT M3RaSa P3NaMPo aKu aGaKnY3...

Arie nie pepagi laie wat aku terdesak masa ngah sarap (semalam aku pow Firdaus nasi lemak ayam sebab ajar dia pasai excel wakakak keji aku kan perst time ajau dah pow orang wakakak). Rujuk pada tajuk n3 kali nie... apsal lew pepagi suka sangat wat aku nek antu nie??? pantang tul aku kalau pepagi orang dok cari pasai ngan aku...
Aku nie laen sikit... kalau pepagi tue aku tak suka suasana yang memekak kan telinga aku... citer cam nie... pagi tadi aku ngah sarap ngan kak yan dan yana... makan kat pantry kecik belakang opis tu lew... ngah sedap2 dok makan tetiba halwa tinge aku tertangkap bunyi benda asing... dok kata pasai 'pepagi bukak blog' lebih kurang cam tue lew... terus aku tersedak... memang kemak sungguh arr... pantang plak aku bila sebut pasai blog2 nie... yer arr hanya beberapa orang jew yang taw pasai blog kat opis aku tue kerna dak2 opis aku nie terbahagi dalam 2 golongan iaitu golongan muda dan golongan tua... pompuan kurang kasih sayang ni aku campakkan dalam golongan tua (hamek ko memang layak pun ko wakakak aku?? sorry org akan ckap age aku 26-28 jew key wakakak)... tapi ko nie aku leh classkan memang sesuai di sumbatkan dalam muzium jew... tue pun lom tentu laie pihak muzium nak terima ko taw tak...
Memang pepagi aku bukak blog!!! so what??? aku bukak kaen ko kew??? hah!!! kan tak pasai2 kuar gak ayat puaka aku!!! Sakit ati tul aku ngan ko nie.. elok2 blog aku nie tak pernah di cemari dengan kisah ko yang cam orang sakai nie tak pasai2 plak aku wat n3 pasai ko... lepas nie kalau aku dengar ko dok gebang pasai aku walaupun sekelumit pun hah!!! taw ler nasib ko... jangan salahkan aku kalau tetiba aku mencabuli hak asasi ko (g mampus sama ko)... jangan nak terkebil2 bijik mata ko yang cam nak terkeluar tue bila tetiba jew aku sembur ko... ko yang carik pasai dulu kan... elok2 aku tak usik ko.. tetiba plak ko nak usik aku... rasa cam nak jew aku nak wat ko terlentang kat depan nie ...
Aku taw ko akan baca blog aku... terima kasih yek sebab masih laie gegeh nak baca perkembangan diri aku wakaka kira sayang gak ko kat aku kan wakaka malu lew tue nak ngaku wakakaka

3 comments:

rizz said...

wahahah takutnya aku ngn penagan ratu lesung nih larik 100 meter kekeeee

b-boy said...

nasib baik xde lesung kat tangan kan.. wakakaka

Alaz's Alang said...

waaaaaaaaaaaaaaaa takut aku bilamko menggila gini qiellaaaaaaaaaaaa tulunnnnnnnnn