Tuesday, March 31, 2009

KiSaH aKu & JaJa...

Sambungan n3 pasai aku jemput jaja tue...
Aku hantar jaja sampai ke Shah Alam.. sempat gak lew aku tunjukkan kat jaja tempat kerja mamat colek N cium tu wakakak (kekasih ati hana wakakak)
Kononnyer menurut kata jaja, ayah dia nak banjer dinner (wahhh gitew) tapi oleh kerana aku (sambil mengenyit mata kat jaja wakakak) nak kasi mereka anak beranak beramas mesra setelah sekembalinyer jaja dari menuntut ilmu di negara matahari terbit tue.. yer arr dah lew aku ler orang pertama yang jumpa dia wakakak family dia sendiri pun sampai sesat2 lew cari kami wakakak mungkin sebab ayah jaja tak familier jalan klia maklum ler dari Pahang... (aku pun sebab dari melaka wakakka masa nie lew ngaku melaka wakakak) 6 taun weiii jaja dok sana wakakak
Sekali aku follow lew sampai ke shah alam. Pastu aku kuar jer dari kete ...
adoii gastrik pak cik... (ayah jaja dah ngadu wakakak)
pak cik... saya minta maaf sesangat sebab tak dapat nak join pak cik makan malam sebab saya on call laaa.. (dan2 on call... keji aku!!! gebang kata aku kakitangan spital wakakak adoaiii maaf bebanyak yek pak cik... keadaan memaksa saya tuk tipu sunat huaaa.... sah raya tahun nie aku kena g umah ang jaja minta maaf kat family ang wakakak)
loh... baru ingat nak belanja makan (adik jaja kalu tak silap aku yang bawah jaja... aik... mesra alam plak budak nie wakakak)
ala... maaf bebanyak... tadi dapat call kena balik spital...
jauh2 datang tak sempat nak makan...
tak per lah pak cik... anggap jew bukan rezeki saya ari ni... (senyum sipu2 aku wakkaka sebab adik ang dah usha2 aku dah wakakak) pak cik kim salam kat mak cik yer.. maaf sekali lagi yer.. jaja cakap kat mak ang yek maaf...
nanti datang kuantan singgah lew rumah... (wahhh adik ang jaja... kemain laie men jemput2 anak dara orang depan ayah ang wakakak jatuh rahang aku wkakak)
insya'allah... (wakakak aku rasa masa nie cam nak gelak guling2 dah wakakak)
Jaja sempat lew merenung tak puas kat aku wakakaka tk terkata dah dia wakakak plan aku yang mengejut wakakak dalam ati aku dah nak tergelak2 dah wakakak tolak rezeki tul aku wakakak lepas salam2 jaja polok2 pun walaupun bacin wakakak aku terus shoot balik wakkaak
Terpaksa aku gebang cakap on call wakakk on call keje per memalam??? tak kan nak gebang technician??? aku repair per??? terpaksa cakap kakitangan spital wakakak sebab teringat yang aku ada mandat leh masuk spital sesuka ati wakakak
Sampai umah aku tdo sambil tersenyum kepuasan wakakak bukan puas sebab adik ang jemput aku g umah ang taw wakakak puas sebab dapat jumpa ang lew wakakak

7 comments:

b-boy said...

rezeki jgn ditolak.. sedap apa makan.. mau die bwak g grand hotel makan.. isy2.. ekekeke

rizz said...

kah3...kemain keji gt ckp keje spital wekkkkk haha tula rezeki jgn ditolak kan boy :p

hezesuze said...

alah sebenonya ko nak tp malu kan Qlah...hehehe

dah la jauh ko amik si jaja tu...garenti ko lapar giler time tu...malu2 gajah plak..kikikiki

atty's said...

alor rugi..knp tk ckp ngn pkcik tu..tolong tapau kan je pakcik..hehehhehe..

MaS-HaNa said...

hala qiee jelesnya aku... aku nak jumpe jaja aku nak jumpe jaja :((

mummYaeesh said...

nape cbox hg takleh tinggal msg ek??adoila..
wei dgr citer aritu jupe rizz ek??
wah3..kan weols da kata...woohoo

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

titah diraja:

boy : ang memang pantang kalau sebut makan laju jew wakakak

rizz : tipu sunat wakakak

heze : aku tak lapo lew cuma dahaga kaw2 wakakak sib bek dalam kete ada eskrim soda sekali nafaz jew aku togak wakakak

atty : wahhh ang laie keji siap suh tapaukan laie wakakak

hana : jaja dah balik jengka lew wakakak bangga aku sebab aku jer yang dapat jumpa dia wakakak keji aku wakakak jaja cakap nanti dia turun kl key..

mummy : apa plak tak leh tinggai? orang laen lew jer tinggaikan message... sah2 mummy kena santau wakakak mamat plewod? wakakak