Tuesday, March 31, 2009

w3Lc0M3 BaCk JaJa DoDoLZ...

Semalam aku el.. sebab otak tak tak dapat berfungsi dengan agak baik tuk arie nie... aku kasi sms kat pah bedah cakap...
salam... pah bedah (lekat nama ang wakakak)... esok sy el nak amek cosin balik dr jepun...
Wakakak siap mention Jepun laie tue wakakak
Yang menyampahnyer bila aku cuti kemain susah nak bangun lewat (bila duk umah baru nie) nawaitu dah cakap nak bangun jam 12 tengahari. Biar matahari bebetui dah naik atas pala. Hampeh jam 6.15 pagi aku dah bangun. Teringat akan kewajipan terus mandi dan solat. Ingat nak sambung tdo... alahai tak leh.... mata kemain begau laie tak nak tido.. huh!! sudahnyer aku langsung tak sambung tdo.
Hampeh!!! layan TV pastu baring2 dengan harapan leh lew tdo... tue jer lew keje aku seharian. Dalam jam 4 petang aku masuk bilik dok baring2 cadangnyer nak lew membuta kejap, kang jam 5 petang baru gerak ke klia. Sekali Apul Dodolz dok call
oittt dodolz... mana ko...
umah lew atas katil laie nie... baru nak membuta nie...
membuta?? ko nie elok minum racun jer qla... (caker aku di suruh minum racun!!!) ko taw tak dah kul brapa nie? kata nak amek jaja kul 5...
taw...wakakak
abis kul brapa ko nak gerak nie dodolz!!!
nak gerak lew nie... yer arr... aku siap sat... kang aku sampai sana aku roger ang...
pantas!!!
Tanpa berbekalkan apa2 no tepon ahli keluarga si jaja nie aku dengan slumber jer terus shoot ke klia dan aku sampai sana dalam setengah jam kemudian. Park kete tepi.. lepak dalma kete sambil layan sms... dari saper??
cimoi - dok tanya jaja sampai kul brapa?
apul dodolz - info dah sampai dan plan jenayah wakakak
remy : dah lama tak lepak ngan dak2 MM
heze : ngapa aku x on9?? wakakak rindu lew tue... ngaku jer lew wakakak
panjang : gtaw ada kt klia... terkejut dia bila taw aku el arie nie wakakak

Sepnjang aku lepak kat situ aku bebetui berharap jaja akan call aku bila kaki dia dah jejak lantai klia tue wakakak kalau lah dia tak call aku... alamatnyer masak lomak cili api lew aku kat situ wakaka

Tak lama lepas tu aku dapat panggilan dari jaja... Ya Allah bersyukur ke hadrat mu kerna sahabatku ini selamat sampai ke mesia...

Cam orang giler kami kat KLIA tue wakakak apa pun aku happy kerna dapat gak aku berjumpa dengan jaja dan bonus buat aku... adalah aku lah orang pertama yang Jaja jumpa sebab keluarga dia lom sampai laie wakakak

5 comments:

rizz said...

wahha suke lah tu da jupe mber ksyangan hiksss..motip xde gmba nag kat klia ekkee

MaS-HaNa said...

uwa uwa uwa ... ni yang jeles ni :-w

Alaz's Alang said...

amboiiiiiiiiii nak jd chatter pertama jumpa laaaa yerrrrrr..termakbul dh ek?? wakaka (sambil spray pewangi berbau kentut) hahahaa daaaaaaaaa

b-boy said...

gamba klia xdok.. so no prove.. wakakakaka

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

chikanos!!! mementang lew hp aku cokia wakakak tak der camera sumer pakat nak da gambau wakakak