Saturday, March 21, 2009

DeMaM Af KeW waKakak

Semalam masa aku otw balik umah tetiba aku aku dapat sms dari boy:

Sis... abg riz x leh bangun tue... bwk2 le dia g klinik...

Aku tanya lew mana dia taw yang rizz x leh bangun???

ntah... dia tulis kat shout out... demam makin panas... xleh bangun... pas2 tak der org nak bawak dia g klinik... hosmate x dok kot...

Terus aku sms rizz tanya keadaan dia walaupun aku taw % nak seret dia ke klinik amat lew tipis sebab dia nie penakut sikit nak g klinik... takut kena enjek katanyer... harus aku bahankan jew... wakakaka

Rizz cakap dia ok... dia tanya aku taw dari mana sebab yer arr masa aku otw balik dari keje aku ada lew dok sms rizz. Mungkin dia terkejut mana aku taw dia tak sihat... per tak nyer sms aku terus men terjah... salam pun aku tak bg wakakak

ang nak g klinik x? (risau gak lew aku mamat nie kalau demam... sah2 lembek cam agar2 wakakak... rasa bersalah sebenarnya sebab ajak dia lepak sampai jam 12 mlm huhuhu kalau tak mesti tak demam kan...)
haha... ne taw nie aku dmam? mesti kroni ym neh gtaw... xper ok jew aku... (gegeh laie tue nak kencing)
adik ang lew sms aku gtaw. cakap bebetui nak g klinik kew x? aku bawak kan... (kemain prihatin laie aku wakakk apa!!! angpa ingat senang kew nak dapat kawan cam aku wakakak keji!! puji diri sendiri....)
xper dah tln panadol heheh (nengok!!!!)

Punya lew takut nak ke klinik gegeh telan panadol... kalau ang tak sihat gak senin nengok lew aku heret ang gak ke klinik... silap2 bukan doc yg enjet ang... aku yg akan enjet ang taw wakakak gegeh aku nak mengenjet orang wakakak... apa ingat aku x der pengalaman kew dok enjet orang nie??? wakakak

Mula lew aku nak wat pakatan ngan kawan2 ang nie wakakak


6 comments:

b-boy said...

wakakakaka.. kan main caker sis QILA.. dlm prihatin siap bahan lagi.. ekekekeke (sambil ketuk lesung batu.. wakakaka)

p/s : pujian coz memPUAKAkan blog sendiri.. sah2 futus fius.. wakakakaka

rizz said...

kekekeeee aku da p klinik da pong hikss

hezesuze said...

aduyaii..Qlah..ko yg nak engjet si rizz??? konpius aku ni...kikikiki

lariiiiiii coz qlah kejar smbil bawak lesung batu...huhuhuhu

[-suziey-] said...

waaaa..sgt caring gituh,,,..ehem ehem:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

boy : wakakak bahan tetap bahan wakakak bahan tuk masakan ang dah standby lom nie boy wakakakak aku bawak satu kontena dak2 blogger p wat serangan hendap masakan ang nie kang wakakaka

rizz : taw takut wakakaka tah iya tah idak ang tue wakakak

heze : caker ang heze wakakak otak mereng wakakak

suziey : aku mmg cash n carry ngan sumer kengkawan wakakak ada kena mengena ker? wakakaka

atty's said...

sama ar..deman jugak nie..