Monday, March 23, 2009

RaNcaNgaN PeRjuMpaaN BLoGg3R...

aku sempat wat serangan terhadap blog suziey dia kasi benda alah nie kat aku... sib baek ada nama aku kalau tak maunyer aku boikot tak nak lawat blog dia wakakak keji aku wakakka anyway thanx yek wakakak

Jam menunjukkan pukul 5.50 petang wakakak pergh!!! baru bernafas sikit aku wakakak (cam lew sebelum nie tak bernafas wakakak) seperti sedia maklum kan sebelum nie aku ada bgtaw korunk yang aku akan berada di dalam bilik puaka selama 2 minggu (agak2 jew). Dan sekarang baru aku kuar dari bilik tersebut wakakak...

Lepas jew time keje (arie nie tak yah punch card sebab mesin rosak wakakak tetiba jew kuar tanduk wakakak) On komputer... bukak ym pastue bukak blog wakakak harus ku wat serangan hendap wakakak...

Tadi masa aku kat bilik puaka rizz ada sms aku wakaka

Oit puaka... hahah xon9 kew.. (chikanos!!! aku di panggilnyer puaka wakakak)

Ni bila aku on9 jer ym aku terus dapat serangan hendap dari heze wakakak perbualan kami cam nie lew wakakak

heze suze (23-Mar-09 5:36:41 PM): aku bru nak habaq...ang da pun habaq...hehehe
heze suze (23-Mar-09 5:36:54 PM): sepi plak bila ko kt lam bilik puaka tu...wakwakwak
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:01 PM): wakakak
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:14 PM): aku sajer jew nak suh angpa rindu rinduan aku
heze suze (23-Mar-09 5:37:22 PM): tu arr psal
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:27 PM): wakakak
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:31 PM): ang kat ner nie?
heze suze (23-Mar-09 5:37:38 PM): kt rmh ler...
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:45 PM): cam hampeh jew
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:37:51 PM): sumer pakat lh on9 kat umah
heze suze (23-Mar-09 5:37:55 PM): iyolah...panas siot
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:38:12 PM): aku kalau leh on9 kat umah gamaknyer idup mati aku bersama ngan tenet jer jawabnyer
heze suze (23-Mar-09 5:38:20 PM): tu ler pasal...
heze suze (23-Mar-09 5:39:19 PM): wei..kalo ko stuju meh kita wat reunion tuk bloger2 kt taman KLCC?
heze suze (23-Mar-09 5:39:26 PM): ni pun cdngan dari suziey
heze suze (23-Mar-09 5:39:43 PM): masing2 bw pork lark katenye
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:39:44 PM): aku x taw klcc
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:39:48 PM): keji lew korang
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:39:57 PM): wat kat tempat yg aku x pernah g
heze suze (23-Mar-09 5:39:58 PM): hahahaha
heze suze (23-Mar-09 5:40:14 PM): KLCC punya beso tu pun ang tak p laie
heze suze (23-Mar-09 5:40:20 PM): abih ur suggestion?
heze suze (23-Mar-09 5:40:28 PM): ni baru takat perbincangan laie la
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:40:48 PM): x per nanti aku seret rizz suh p sekali ngan aku
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:40:50 PM): bilew?
heze suze (23-Mar-09 5:40:52 PM): tp make sure awal bln katenye
heze suze (23-Mar-09 5:41:02 PM): ah pjg pun akal ang
heze suze (23-Mar-09 5:41:05 PM): hehehe
heze suze (23-Mar-09 5:41:23 PM): tu arr agak2nye bila mase yg sesuai?
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:41:37 PM): awai bulan ok gak
heze suze (23-Mar-09 5:41:39 PM): korang keje kan...aku xkeje so kene ikut time org keje la
heze suze (23-Mar-09 5:41:45 PM): awai bln tu bile?
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:41:48 PM): time cuti lew mangkuk
heze suze (23-Mar-09 5:42:02 PM): mangkuk mmg cuti ari2...wakwkwak
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:42:08 PM): wakakaka
heze suze (23-Mar-09 5:42:23 PM): ari sabtu ke ari ahad?
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:42:24 PM): 4hn okey gak
heze suze (23-Mar-09 5:42:27 PM): mana yg ko prefer
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:42:31 PM): sabtu
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:42:42 PM): ahad adalah arie aku bermalasan di rumah wakakak
heze suze (23-Mar-09 5:42:57 PM): opppss 4hb ni aku da ada event len la
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:43:04 PM): hampeh
heze suze (23-Mar-09 5:43:14 PM): apakata next week nye
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:43:29 PM): 12hb?
heze suze (23-Mar-09 5:43:35 PM): 11hb la
heze suze (23-Mar-09 5:43:56 PM): 12 kan ari malas ang
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:44:27 PM): eh
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:44:31 PM): wakakaka okey jew
heze suze (23-Mar-09 5:44:32 PM): blehla bg mase kt aku tuk kumpulkan blogger2 ni..wah da mcm organizer da aku ni
heze suze (23-Mar-09 5:44:44 PM): ko & suziey kompem ek
heze suze (23-Mar-09 5:44:49 PM): jgn last2 minit cancel
heze suze (23-Mar-09 5:44:53 PM): aku x suke
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:45:01 PM): insya'allah
heze suze (23-Mar-09 5:45:15 PM): ok roger 12hb april ni ek
§e§µ©¹ Q¹££âh (23-Mar-09 5:45:22 PM): wokeh

Menurut heze nie sumer sekadar satu perancangan... kita hanya mampu merancang Allah yang tentukan segalanyer... apa pun aku agak setuju gak lew (cam tak berapa nak pasti jew ayat aku ni wakakak) kalau sumer blogger leh di kumpulkan lebih2 laie dak2 putus fius tue wakakak masa nie lew aku nak nengok depa nie bebetui putus fius kew tak wakakak apa pun aku dah cakap kat heze apa2 hal roger aku tapi minah tue cam dah kasi amaran plak jangan tak jadi di saat akhir wakakak

Apa pun aku nak seret rizz g ngan aku sebab ang tak taw jalan ke klcc wakakak (tue ada lew yang nak bahan aku tak taw klcc wakakaka)

5 comments:

dieengclub said...

aku leh join ke tak.. aku pun ader blog jugak ape. hehehehe.... frm___cimoi

b-boy said...

hahahaha...kawan boy kate kann..

MALU AKU NGAKU ORG DUK KL.. KLCC PUN XTAW JALAN...lalalalalala

p/s : boy xkan cakap mcm tu.. boy ni kan dak baik lagi mithali...

rizz said...

hahah aku da gelak geguling da..k la t aku bwak keta kebal ko taw.make sure jgn msuk gaung wakakkak

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

leh jew cimoi wakakak

boy cakap kat akwan boy tue... aku bukan org kl wakakak aku melaka lew(jam nie lew nak ngaku org melaka wakakak) pssttt boy cuba ang ketuk sikit pala kawan ang ngan lesung wakakka

rizz wakakak gaung yek aku gaungkan ang dulu wakakak

MaS-HaNa said...

wakakaa aku yang dok jauh ni pon dah lepas gi klcc =))tu pn gi rombongan cik kiah=)) sambil menyelam sambilminum air... wakkakkaka.... kejis lah korang baust gath kat kl :(