Saturday, March 21, 2009

KeB0saNaN MeLanDa...

Serangan hendap malam arie sambil membawa teropong dan sebelah tangan dok pegang lesung batu wakakak (kompom dak2 putus fius dok pakat gelak wakakak) wahhhh wat pertama kalinyer aku membuat serangan terhadap blog sendiri wakakak (putus fius tul lew)

Ari nie ari sabtu, tak ada apa2 yang menarik sebab Farah dah g kerja tinggai lew aku sorang. Kemas bilik, basuh baju pastu masak (kompom dak boy nak taw aku masa apa wakakak tue mula lew ada nawaitu nak ngutuk aku tue wakakak)

Pastu dok lepak depan tv... nengok citer black (hindustan wakakak nengok lew blog boy) best gak lew citer nie... tak sangka gak aku boy leh nangis nengok citer nie wakakak

Kesanggapan berlaku dan aku tak leh nak dok umah tuk jangka masa yang lama terus jer mandi2 lepas maghrib terus shoot ke opis wakakak bukak blog wat serangan hendap dan on ym wakakak tue jer lew keje aku... kemain gegeh laie sanggup p opis tu wakakak

Aku tertarik pada blog si boy wakak siap wat ruangan kerajaan putus fius laie wakakak memandangkan boy dah bersetuju dak2 putus fius wat serangan kat umah dia, nanti aku akan set kan date key bila nak serang wakaka yang pasti aku nak dia masak depan kami sumer wakakaka


4 comments:

b-boy said...

Ari nie ari sabtu, tak ada apa2 yang menarik sebab Farah dah g kerja tinggai lew aku sorang. Kemas bilik, basuh baju pastu masak (kompom dak boy nak taw aku masa apa wakakak tue mula lew ada nawaitu nak ngutuk aku tue wakakak)

-wakakakaka.. memang nak bahan pun.. reti ke masakkkk..?? wakakakaka

-amboi sedap je nak ambush2.. nanti banyak tol kena bayar taw.. nak masuk umah pun kena tol nanti.. wakakakaka

`S3R4CURlYl4` said...

`hai boy.. masuk ruma pn nk kene byr tol... `puaka sgt tu.. `

rizz said...

heheheh gud ideaa! jom terjah umah boy suro die msak ekekkee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

dah agak dah kompom kena bahan nyer kalau masuk bab masak memasan nie wakakak

segeman terjah menterjah nie sumer idea abg ang wakakak aku just jadi batu neraka jew wakakaka