Friday, March 20, 2009

KeLuaR DaRi BiLiK PuaKa...

Pergh!!! baru lew bernafas sikit wakakak arie nie agak sibuk sikit... aku rasa aku akan lewat tuk update blog dan buat serangan hendap terhadap blog korang ... apa pun aku tetap akan wat serangan hendap walaupun agak lewat wakaka

Kenapa??? sebab aku di kehendaki untuk masuk ke bilik puaka tue wakakak... rasanyer ada lew dalam 2 minggu kat sana kot...

Naik jew opis aku terus terkam (gitew wakakak) komputer on ym terus wakakak tup2 dapat plak pm box dari rhudy ngan dak tani nie wakakak nie plak si rizz dok pm aku wakakak argh sudah!!! aku nak update blog nie weiiii mangkuk tul sekor2 wakakak

Perasaan aku keje kat bilik puaka tue???
  1. aku leh mempertingkatkan ilmu puaka aku wakakak (sah lew aku anak buah bok miah wakak)
  2. aku leh wat kerja sesuka ati aku wakakak (fara taw lew)
  3. aku leh baca novel sesambil wat keje wakakak (rasanyer 70% novel 30% keje wakakak keji!!!)
  4. aku leh membuta sesuka ati aku wakakak (keji!!!)
Erti kata laen aku leh wat sesuka ati aku tanpa gangguan dari pah bedah dan awang buncit wakakak

Caker tul dak2 putus fius nie... rizz cakap kroni dah ramai on9 pastu suh aku invite masuk cf... aku bukak cf ngan ayat...

sebagai ratu negara putus fius aku mengarahkan korang tuk masuk cf wakakakak

pergh!!! kemain laie sekor2 dok bertindak mengikut arahan aku dah bantai gelak guling2 dah kat opis wakakak... bila dah berkumpul adoaiii sah2 lew aku tak leh nak update blog nie.... harus berhenti sekejap wakakak



3 comments:

b-boy said...

nape xde pasal mendinding tu.. tercicir bagai-bagai.. wakakakaka larikkkk!!!!

rizz said...

ha'a kn.bkn ang byk mendengdeng ke smlm? huu larikkkkkkk:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

chakos wakakak sebut mendinding tue slow2 seket arr wakakak