Thursday, March 19, 2009

JaWaB TaG DaRi RiZZ s3NgaL...

Arie ni dapat tag dari rizz... tue pun setelah di bgtaw sendiri oleh rizz melalui ym wakaka... oleh kerana arie nie aku cam kemalasan melanda aku malas nak load pic... so aku just wat list tanpa pic wakakak (korunk kena lew terima hakikat yang aku nie pemalas nak goggle wakakak)

List 10 of your favorite LOVE songs and tell me the reason u like it..Heartbreak love songs can also counts.WARNING!!!!!!!!!! LOVE SONG,OKAY..p/s: and count it backwards like 10,9,8...because I think it's fun to read that way

10. aku masih sayang - st12
lirik dia best bagi mereka2 yang bercinta dan adakalanyer di gantung tak bertali wakakak

9. tanpa - 6ixth sense
suka sebab ianya membuatkan aku teringat sesorang wakakak

8. kerna ku sayang kamu - dgyta
lagu nie melodi dia sedap di dengar

7. bila rasaku ini rasamu - kerispatih
alangkah bagusnyer lirik lagu nie...

6. Lagu Rindu… Kris patih
lagu nie dia yang kasi kat aku

5. Careless Whispers-Wham
lagu nie memang aku suka dari dulu laie... alangkah best nyer kalau dapat slow dance...wakakak

4. Lionel Richie-Truly lyrics

3. I'm Yours

2. Aku Dan Dirimu feat. Bunga Citra Lestari

1. hanya dirimu - dygta ft meda
lagu nie dia yang kasi kat aku

Wahhh... sumer lagu melayu!! yaaaa!!! sokong industri muzik negara kita wakakak sumer lagu jiwang wakakak!! ya tue tandanyer aku nie ada soul wakakak ada ler yang muntah berdarah sat laie wakaka

Apa pun kebanyakkan lagu2 yang aku listkan ada kisah tersendiri dan aku sukakan lagu tersebut... selain dari lirik lagu2 tersebut juga mempunyai melodi yang merdu dan arrangement muzik yang bagus. Wahhh dah cam pengkritik muzik plak aku nie wakakak

6 comments:

rizz said...

ahhahahh kemen nk arrangement muzik wakakaak tah2 tataw mkna iteww ekeke

StingRay said...

peh..gambar kat bangunan tuh..

hezesuze said...

jiwang jugak ek ko Qlah... :D

b-boy said...

sis QILA yang jewang.. wakakakaka

[-suziey-] said...

jiwangss tuh..bole tahan:p

Agus Johns said...

bukan ada lagu english gak ker atas 2?
semua lagu melayu? hehehe
kerispatih - lagu rindu?
my favor song lor...hehehehe
lagu kegemaranku waktu karok!