Sunday, March 15, 2009

GeLaK GuLiNg2 KaT 0PiS... MaTi T3R63LaK GaK aKu NiE KaNg...

Tepat jam 5.22 petang wakakaka aku dah bantai gelak kaw2 kat opis nie sampaikan Fara kata aku buang tebiat wakaka lepas jer membuat satu panggilan, dengan pantasnyer aku masukkan n3 nie wakakak jap2 kasi aku gelak dulu selama 15 minit wakakakakakakakakakakakak

Bismillah... korunk nak taw tak, arie nie, dan buat pertama kalinyer aku telah menghubungi sorang mamat ni wakakak (nie yg terasa cam nak masukkan dalam diari ni wakakak) sebab nak taw lokasi rumah dia. Esok aku ada blind date (otak ang... wakaka) dengan dia. Yer ar asyik wat serangan hendap dalam blog jer kali nie aku menggunakan sifat2 Hang Tuah & Hang Jebat esok aku nak wat serangan hendap secara realiti nyer wakakak.

Aku sms dia tanya jadi ker tak esok nak kuar? dia cakap okey jer wakaka so aku pun suh ler dia sms aku kasi direction lokasi start dari satu stesen minyak (caltex... aku rasa cam nak hempuk jer pala dia... leh plak dia tak taw stesen minyak mana adoaiiii desyummmm tepat mengenai rahang biasa membutkan rahang ang jatuh selama sebulan wakakaka). Tup2!!! dia pakat keras... aik!!! aku baru minta direction ke rumah lom laie nak minta no akaun bank (keji aku!!! wakakaka) terus keras wakaka... rupanyer member credit abis wkakak kira idup laie arr wakakak aku pun call ler dia (nak tunggu dia call maunyer gempa bumi malaysia nie wkakak)

hello, boleh sy bercakap ngan En Rizz (bukan nama sebenar) wakakaka bengong time ni plak aku leh lupa nama betui dia wakakak
saya!! saper nie?? kemain serius laie sore dia aku nyer ler tahan gelak wakakaka
en. rizz ker nie?? dah tak leh tahan tersembur gak gelak aku wakakak
nie mesti qiellah nie... dah start meroyan gelak dah budak nie wakakaka

Perbincangan berjalan cam yang di rancang... sepanjang perbualan aku ngan dia asyik gelak jer wakakaka caker leh plak dia cakap sore aku klakau wakakak aku gelak sebab sore dia dan cara dia gelak wakaka sore dan gelak tak macam melambangkan diri dia wkakakaka... sorry ler rizz aku masukkan n3 pasai ang ni wkakaka aku dah tak terbendung gelak aku laie wakakakaka Fara dah tanya2 aku pasai pa wakakak tadi masa aku call ang tue Fara ada sebelah wakakak

apsal ko gelak
siyes beb... lawak wakakaka
apsal???
sore dia wakakak
ngapa?
sore dia tak macam diri dia wakaka
cam ner sore dia?
sore dia wakakak adoaiii cam ner aku nak cakap nie wakaka
cakap ler dah ko pakat gelak jer cam ner nak cakap wkakak
sat2 adoaiii kasi aku gelak dulu wakakka
ish..... (tak puas hati minah nie wakaka)
aku rasa kan... sore dia elok di tukarkan ngan sore anak ikan ang arr wakakak sore dia lebih sesuai ngan anak ikan ang wakakak kalaulah leh transfer wakakaka
siyes??? (jatuh rahang)
yer arr wakakaka tapi beb dia nyer gelak tu yg tak tahan wakakak smart wakakak (keji aku!! gelak pun smart wakakak)
hah???
gelak tahan2 cam nak kaber line pun ada gak wkakaka aku dah tak leh tahan dah wakakak dulik per aku gelakkan jer wakaka

Last2 kami sama2 gelak wakakaka (wahhh banyak giler perkataan wakakaka sah ler aku wakakak gurl wakakaka)

Siyes!!! sampai sekarang aku wat n3 nie aku bantai gelak wakakak... Fara dah jengah2 kepala wakakak adoaiii nie baru aku dengar sore ang aku dah bantai gelak sampai bersimpul rapi usus aku wakaka cam ner ler kalau berdepan ngan ang kompom terburai perut aku dok gelak wakaka

Last2 aku suh dia wat map wakakak caker leh plak dia suh aku cari kat goggle waklu wakaka aku taw ler zaman sekarang ni sumernyer di hujung jari wakaka apa pun aku seperti biasa ler terlebih vitamin 'M' aku mesti ler kaber cemerlang gemilang dan terbilang kan wakakak apa guna jadi arkitek kalau tak nak tunjukkan bakat wakakak aku paksa dia wat map wakakak kalau aku berjaya cari lokasi dia tanpa sesat maknanyer dia berjaya menjadi sorang arkitek yg berjaya (berjaya ker? wakakaka).

Adoaiii sekarang nie aku ngah tunggu dia fax map!!! kemain slow laie wakkak weiiii ang tak yah ler siap nak kaler2 laie map tue wakakakaka

Tapi paling best nak taw per... wakakak dia cakap...
Keji kan aku nak kuar ngan ang siap suh amek laie waakakakakaka
Alhamdulillah kira sedar diri laie ler tue wakakakakakkaka

Peta ke tanah perkuburan wakakak

4 comments:

b-boy said...

wakakakakaka... boy pun dah terikut ni..(kena bertapa lagi nie agar aku xterkena saka sis QILA) hahahahaha

LorLipOp ProPerties said...

kuang2..
ade serang hendap rupenyer

xperasan pakcik..
jarang login sibuk main game..
wakaka

gile..!!
memang gile ayat kamu..!!

huhuhu~

rizz said...

hahahhah kejii kemen nk gelak aku tpon ang lg kan wek...sudahnye xjupe pon g ahha ape kess..:p

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

boy : aku dah antau saka pkai santau angin wakakaka

lolipop: sebab kamu giler wkakaka

rizz : nantikan serangan hendap dari aku secara reality tuk ang... silap2 aku bom apartment tue wakakak