Sunday, March 15, 2009

TaG DaRi RiZz : MaN6KuK aYuN SuNgGuH!!!

Humang aiii sibuk giler aku arie nie... tapi seperti biasa aku mesti kena jenguk blog wakakak... tetiba jer aku dapat taw aku di tag wakaka patut ler hidup aku gelisah dan resah wakakak rupanyer ada orang bran sungguh dok mengtag aku wakakaka

Memandangkan arie nie aku sibuk dari kebiasaan (wahhh yer ker?) aku jawab ler tag tersebut... tag nie datangnyer dari dak Rizz Sengal wakakak

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1 .nadia <-- nama asal
2. qiellah <--dak2 YM (yang mulia hangguk ko wakakak yahoo messenger ler)
3. dya<-- kalangan keluarga dan saudara mara
4. malaikat maut <-- dak2 MM wakakak putus fius memasing wakakak


FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. 06 February - tetiba jer ada bayi comei di lahirkan wahhh (comei banget wakaka aku ler tue) dah taw nie kasi adiah tak kasi aku tampo wakakak
2. 09 October

3. besday keluarga - jenuh aku nak mention kat sini cam ler korang nak bagi adiah wakaka
4. 0 -
sebab aku tak taw tarikh kematian aku laie huhuhu penting utk korang ingat taw.. saper tak ingat tetiap malam aku sedut darah korunk wakakak

FOUR THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. keje!
2. blogging - hanya sempat jeling2 dan raba2 jer sebab sibuk ngan kerja (caker nyer boy cakap kamus idup aku tak der istilah bz... memang ler tak der sebab yang ada LLB jer wakakak Looks Like Bz wakakak)
3. merayau - ngulau ler apa laie aku mana leh concentrate sangat pada kerja wakakak
4. kaco fara -
masak ler ko wakakak jahanam keje kompom terbangkalai wakakak

FOUR WAYS TO BE HAPPY:
1. gelak2 -
buang tebiat kah aku??? wakakak
2. kuar cari mangsa wakaka
3. gossiping! - normal ler tue wakakak jangan kata korunk tak wat arr aku tampo kang!
4. kaco idop korunk wakaka -
azam aku tahun ni wakakak

FOUR PEOPLE/ THING YOU MISS FROM YOUR PAST:
1. hajat suci murni yg tulus ikhlas tak kesampaian - rasa nak bunuh diri jer!!
2. peluang jadi rider - dapat offer awal tahun... kalaulah masa leh di undur huhuhu
3. harapan hanya tinggal impian - down gegiler sampai skrg
4. miss nak belasah org - ada sesaper nak offer diri tak?
(rizz ngan boy pun ok gak... pakej sekali ngan rhudy wakakak)

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
1. kebahagiaan hidup dunia dan akhirat - kompom korunk rasa nak hantuk jer pala kan ngan jawapan cam nie wakakak
2. dia - leh ker nak jawapan cam nie??? wakakak dia tue gifts ker?? bersepai otak pikir wakakak
3. Any suprises!
4. entah -
aku tak taw ler apa yg aku harapkan... otak tak dapat berfungsi dengan baek putus fius

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES:
1. bawak kete lelaju - kenikmatan menuju kemuncak kalau ada pesaing wakakak
2. gelak -
sampaikan ada yg kata aku nie tak der masalah ker? asyik happy jer... rahsia di hati tiada siapa yang taw huhuhu
3. baca novel dan buat novel
4. muzik -
rasa cam nak giler kalau sehari tak dengar... ni kalau abah aku taw maunyer aku kena talkin wakaka bawak2 ler mengaji ker dengar caramah agama ker... nadia... nadia...

FOUR PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
1. paris - paris konon... nek flight pun fobia wakaka (kalau lah leh pegi nek kete ker dah kompom aku ler yg sampai dulu wakakaka)
2. pulau -
tak kisah ler mana2 pun lebih afdal dalam negara dan tak perlu nek flight
3. umah pun boleh wakaka... rumahku syurgaku wakakaka
4. lubang kubur -
kembali pada pencipta...bersediakah aku??? banyak giler dosa weiiii... tobat2...

FOUR FAVORITE DRINKS:
1. neslo ais

2. air putih - air kosong ler wakakak
3. kalau aku jawab embun leh tak wkakak - apa kejadahnyer nak tadah pepagi wakakak
4. ICE CUBE only <--
same gak heheh (aku ingat aku sorg jer yg buang tebiat wakaka)

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:
1. Handphone
2. kunci segala kunci
3. wallet
4. pen drive


FOUR FAVORITE COLORS:
1. Black - nampak smart jer pakai wakaka nampak kurus sikit aku kan comei wakakak
2. White - nampak suci murni jer kalau aku pakai wakaka
3. blue - setia selamanya wakaka
4. Red -
nampak ganas jer wakakaka

TOP FOUR HANGOUTS:
1. mines
2. alamanda
3. TI (Tasik Idaman)
4. CKT Taman Dato Harun -
Char Kew Tiaw ler wakakak

TOP FOUR U LOVE SO MUCH:
1. keluarga - kang kalau tak jawab cam nie maunyer di kata lupa daratan silap2 kena sumpah jadi batu (aku request nak jadi angin bayu leh aku santau korunk wakakak)
2. yg tersayang - hanya dirimu selamanya
3. saudara mara - kang ada yg tak ngaku sedara plak wakakak
4. yang menyayangi diri ini wakakaka


TOP FOUR "THINGS" SPECIAL TO YOU:
1. henpon... tak der ler mati kalau tak der (cam rizz) cuma nazak jer wakakaka
2. duettt - sudah semestinya kang kalau belanja nak bayau pakai per??? bulu? wkakak cabut bulu rizz ngan boy pakej sekali ngan rhudy sebab wat pakatan ngan depa wakakak
3. kete - satu2nyer harta yang aku ada alhamdulillah
4. skandal.-
tak nak lari arr hadapi dengan senyuman wakakka ada ker??? wakakaka

TOP FOUR WHO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
1. fara<--
pakej kalau aku kena ang kompom kena wakakak
2. sera<-- mangsa baru wakakaka padan muka ang wakakaka
3. hana & mimi<-- nie aku kasi pakej wakakak sekli 2 aku masukkkan wakakaka
4. rhudy <-
amek nie kali pertama aku tag ang wakaka muntah berdarah ler ang wkakak

TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:
1. dah rizz sengal kasi aku amik jer ler wakakak tak baek menolak pemberian org (dalam ati dah berbakul2 kena maki wakaka)
2. otak rasa nak meletop wat data nie

3. n3 arie nie cam tak der jer wakakak atleast ada gak ler n3 wakakaka
4. giler kalau tak wat blog wakakaka


Tetiba jer aku terasa jawapan aku ada yg cam tak der arah tujuan punya idup wakakaka

3 comments:

rizz said...

hahah kemen g lubang kubo..:p...elee jwapan aku byk nk sama ngn aku tiruu ahhaha

b-boy said...

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:
1. Handphone
2. kunci segala kunci
3. wallet
4. pen drive

hahaha.. sah2 jantan sis QILA nie.. wallet di bwaknya.. bukan purse ke..?wakakaka (kan betul boy ckp sis QILA ni wanita jadian.. hik3 tul kan abg RIZZ.. waakakakakaka)

TOP FOUR U LOVE SO MUCH:
1. keluarga - kang kalau tak jawab cam nie maunyer di kata lupa daratan silap2 kena sumpah jadi batu (aku request nak jadi angin bayu leh aku santau korunk wakakak)
2. yg tersayang - hanya dirimu selamanya
3. saudara mara - kang ada yg tak ngaku sedara plak wakakak
4. yang menyayangi diri ini wakakaka

yg no 2 tu interesting.. reti plak die berjiwang karat nie.. wakakakaka (saje gelak camni sebab teringat wakakakaka gurlz)

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

rizz : x der maknanyer aku nak ikut ang wakakak

boy : agak puaka tul jari jemari ang tue... harus ku ketuk ngan lesung wakakaka